SAP Business One Demo

U overweegt SAP Business One als erp-pakket voor uw bedrijf of organisatie. Maar hoe weet u nu zeker of dit pakket bij uw werkwijze past? Vraag een SAP Business One demo aan bij Logres!

Onze ervaren consultants nemen u graag mee langs de mogelijkheden van het systeem voor úw business.

Kiezen voor een ERP-pakket is nooit gemakkelijk. De kosten van zijn relatief hoog en uit de praktijk moet maar blijken of u de juiste keus hebt gemaakt… U wilt het liefst niet vaker dan één keer overstappen, dus wanneer u kiest, wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt.

Gelukkig kan Logres u helpen met een SAP Business One demo, zodat u zo goed mogelijk geïnformeerd uw keuze kunt maken.

SAP Business One logo

Duur

Duur van de demo

Een SAP Business One demo wordt gegeven door een ervaren consultant van Logres. Hij leidt u in twee uur tijd vakkundig door de diverse onderdelen en functionaliteiten van het ERP-pakket. Er is bovendien volop ruimte voor uw vragen en aandachtspunten.

De consultant kan de SAP Business One demo aan u persoonlijk geven, of eventueel aan een kleine groep van stakeholders in uw organisatie.

Inhoud

Inhoud van de SAP Business One demo

Enkele zaken die tijdens een SAP Business One demo zeker langs zullen komen:

 • De belangrijkste onderdelen en functionaliteiten van SAP Business One. Hoe is het systeem opgebouwd, waar vindt u wat.
 • Koppelingen met externe systemen
 • Extra add-ons die u het leven makkelijk maken
 • De mogelijkheden van maatwerk-aanpassingen voor uw bedrijf of organisatie
 • Een schets van de implementatieduur en implementatie-impact van SAP Business One voor uw organisatie.
 • Eventueel aangevuld met een eerste prijsindicatie.
 • De toegevoegde waarde van SAP Business One voor uw organisatie
Video

SAP Business One Demo Video

Deze SAP Business One demonstratie, presenteert een “Dag uit het leven” van een manager bij OEC Computers.

U kunt zien hoe het gebruik van verschillende mogelijkheden, zoals KPI’s en dashboards, de CRM-module, verkooporders en beschikbaar voor belofte, enterprise search, cash-flow, hem in staat stelt om zijn dagelijkse bedrijf te runnen, terwijl hij proactief is, afwijkingen opmerkt en zich concentreert op wat belangrijk is!

Voorbereiding

Voorbereiding SAP Business One demo

Wilt u het beste uit de SAP Business One demo halen? Een goede voorbereiding helpt! Lever onze consultant van tevoren de volgende informatie aan, zodat hij de demo zoveel mogelijk specifiek op uw bedrijf kan afstemmen:

 1. Hoe ziet de structuur van uw organisatie eruit: welke afdelingen zijn er en hoeveel mensen werken daar? Hoeveel lagen telt uw organisatie en wat zijn de verantwoordelijkheden / taken?
 2. Welke systemen gebruikt u al? Moeten deze systemen vervangen worden of wilt u graag een koppeling hiermee?
 3. Wat gebeurt er nu met de hand en hoe is de workflow geregeld?
 4. Welke knelpunten worden momenteel ervaren en wat is de impact hiervan?
 5. Welke medewerkers zullen betrokken zijn bij het traject en wat is hun aandeel?
 6. Hoe ziet u de groei van uw organisatie op de lange termijn?

Advies nodig?

Wilt u een SAP Business One demo aanvragen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Man met tablet
FAQ

Veelgestelde vragen

Is een SAP Business One demo gratis?

Bent u serieus geïnteresseerd in SAP Business One als ERP-oplossing voor uw organisatie, dan is een demo helemaal gratis.

Omdat wij u graag zo volledig mogelijk informeren en antwoord willen geven op al uw vragen, steken wij veel tijd in de voorbereiding van de demo. Hoewel de demo gratis is, verwachten wij van u wel dat u de demo voorbereid door de belangrijkste wensen en vragen uit uw organisatie in kaart te brengen en aan ons door te sturen. Hoe u zich het best kan voorbereiden leest u hier.

Kan ik ook zelf eens rustig rondneuzen in SAP Business One?

Ja, dit is mogelijk. Via deze link sturen wij u naar de website van SAP, alwaar het mogelijk is om een demo-versie van de ERP-software te downloaden of online te bekijken.

De demo geeft u een overzicht van de functionaliteiten van het programma en de mogelijkheden die het biedt. Echter: de demo die u zelf kunt bekijken is vrij algemeen en u zult waarschijnlijk nog veel vragen overhouden.

Wilt u liever een demo op maat toegespitst op uw bedrijf? Vraag dan een demo aan via onze website.

Waar kan ik een SAP Business One demo aanvragen?

Wilt u een SAP Business One aanvragen, dan kunt u dat doen door het formulier op onze website in te vullen. Een van onze adviseurs neemt dan contact met u op om kennis te maken en de demo met u door te spreken.

Laat deze pagina voorlezen!