Informatie en rapportage

ERP-systemen bevatten grote hoeveelheden gegevens. Hoe zet u deze schat aan gegevens om in waardevolle informatie? Dat kan met vrij in te richten informatieschermen die u realtime inzicht geven in de informatie die u wenst, of met derde producten. Wholesale maakt hiervoor gebruik van QlikSense.

Onderdelen

Functionaliteiten van informatie en rapportage

Electronic Output

Bij electronic output heeft u ondersteuning van documenten met een zelf te bepalen lay-out, zoals inkooporder, inkoopofferteaanvraag, verkoopofferte, orderbevestiging, pakbon, algemeen verzenddocument, factuur, dienstenfactuur, verzamelfactuur, rekeningoverzicht en uitbesteedwerkopdracht. Ook kunt u de opmaak en indeling van deze documenten zelf bepalen en heeft u een output op basis van de wens of situatie bij de ontvanger. Keuze uit: printen, faxen, e-mailen (e-mail + pdf bijlage) en digitaal archiveren in CRM volgens flexibele scenario's.

Electronic Output XML

Met electronic output XML kunt u documenten als XML bestand genereren, bij het omzetten naar XML wordt de lay-out van het formulier gevolgd, kunnen XML bestanden via FTP worden verplaatst naar een externe bestandslocatie en kunt u XML bestanden ook per e-mail versturen.

Query

Met Query kunt u managementrapportage maken naar wens, van eenvoudig overzicht tot een complexe query, resultaten voor de gebruiker die snel en eenvoudig een overzicht wil samenstellen en een voorafgedefinieerde analyse door middel van prestatie-indicatoren maken.

Office

Met Microsoft Office kunt u een optimale integratie van Wholesale maken waardoor alle gegevens in de database beschikbaar zijn. Hierdoor heeft u altijd actuele informatie, centraal beheer van de gegevens en heeft u een Open Database Connectivity (ODBC) 32-bts technologie.

Extra talen

Bij de functie informatie en rapportage beschikt u over de talen frans, duits, engels en spaans.

Ontdek hoe KCS Wholesale voor úw groothandel kan werken

Onze adviseur raag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Sap Business One consultant