SuperOffice

SuperOffice is een cloud CRM-platform, ontworpen om je te helpen met het bouwen en versterken van relaties in iedere fase van het klanttraject. SuperOffice is al meerdere keren bekroond als meest gebruiksvriendelijke CRM software en wordt dagelijks door meer dan 150.000 personen gebruikt.

De gebruiksvriendelijke CRM-software van SuperOffice heeft een mooie koppeling met KCS Wholesale, waardoor jouw ERP-systeem nóg krachtiger voor je gaat werken. De gecombineerde voordelen van Wholesale en SuperOffice maken dat je optimaal grip hebt op de klantcontactmomenten.

Of je nu operationele taken uitvoert, businessmanager of multifunctioneel inzetbaar bent, SuperOffice biedt jou alle instrumenten die je nodig hebt om jouw werk uit te voeren. Orden jouw contactgegevens, zorg voor meer leads, sluit meer orders en zorg dat jouw klanten tevreden zijn.

SuperOffice Functionaliteiten

Orden jouw contacten, werk samen met je team waardoor managen eenvoudig wordt.

  • Bedrijfs- en contactmanagement
  • Agenda- en activiteitenbeheer
  • Documenten, emails en mailings

Bekijk meer functionaliteiten op: www.superoffice.nl

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense