Webinar 7 juli: KCS Wholesale API QUERY

Flexibel data samenstellen voor integraties? Dat kan met de API Query binnen KCS Wholesale. REST API is het sleutelwoord om KCS Wholesale te integreren met andere applicaties.

Binnen KCS Wholesale is een ruime set aan API’s beschikbaar om gegevens vanuit de ERP met derden applicaties te delen en om gegevens vanuit de derden applicatie naar KCS Wholesale te transporteren.

De REST API Query is een hele bijzondere API. Deze API stelt je namelijk in staat om gegevens op te vragen uit KCS Wholesale waarvoor geen standaard REST API bestaat.

Hoe werkt de RST API Query?

Gegevens die ergens anders in de keten (o.a. derden applicaties) benodigd zijn (en waar dus geen API voor bestaat) kunnen worden opgehaald door in KCS Wholesale een query te bouwen die deze gegevens “toont”.

De query API stelt je vervolgens in staat om deze gegevens alsnog via een API call de query te laten uitvoeren en de gegevens te “versturen” naar de andere applicatie. Denk hier bijvoorbeeld aan uw webshop, een Slim4-integratie om een optimale voorraad positie te krijgen, uw applicatie voor de serviceafdeling etc.

Laat je bijpraten!

Op 7 juli a.s.organiseren wij een webinar waarin wij u uitgebreid de mogelijkheden laten zien van de API Query en het samenstellen van data.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in. Schrijf je ook in als je niet aanwezig wilt zijn maar wel graag de recording wilt ontvangen.

Aanmelden

Datum: 7 juli 2020
Tijd: 10.00 – 11.00

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense