Wat is Unit4 Multivers Groothandel?

Unit4 Multivers Groothandel is een ERP-systeem van Unit4, speciaal voor ondernemingen in de handel. Het systeem heet tegenwoordig dan ook officieel KCS Wholesale. Met dit ERP-pakket kunt u onder meer voorraden bijhouden, verkopen registreren en facturatie automatisch regelen.

Unit4 Multivers Groothandel is zeer uitgebreid en vaak direct inzetbaar in elke groothandel zonder specifieke aanpassingen.

Unit4 Multivers Groothandel maatwerk

Uiteraard is het ook mogelijk om Unit4 Multivers Groothandel op maat toepasbaar te maken. Wellicht heeft uw onderneming specifieke processen, waarvoor iets nieuws moet worden ontwikkeld. Onze specialisten kunnen dat voor u regelen.

Samen met Logres zijn we altijd op zoek geweest naar de nieuwste innovatiesystemen. Met Unit4 is het versturen van facturen volledig geautomatiseerd

Arie de Mik
JK Nederland

Functionaliteiten Unit 4 Multivers Groothandel

Unit 4 Multivers Groothandel heeft verschillende functionaliteiten, speciaal ontwikkeld voor en met handelsbedrijven. Een paar functionaliteiten lichten we graag uit:

 • Unit4 Multivers Groothandel Mobile Sales
  Uw accountmanagers of vertegenwoordigers hebben altijd de meest recente cijfers direct bij de hand via de tablet of mobiele telefoon. Unit4 Multivers Groothandel is heel gebruiksvriendelijk ingericht voor tablet en telefoon.  Unit4 Multivers Groothandel ondersteunt uw werknemers dus in het order-entryproces. Meer over deze functionaliteit
 • Unit4 Multivers Groothandel CRM
  Voor Sales is het essentieel te weten hoe tevreden klanten zijn, wat de laatste bestellingen waren en welke contactmomenten er geweest zijn. Uw CRM-gegevens kunt u beheren in Unit4 Multivers Groothandel CRM. Deze functionaliteit maakt u marketing- en verkoopacties eenvoudiger en succesvoller.
 • Unit4 Multivers Groothandel Web Solutions
  U beheert niet alleen de voorraad, de relaties en de verkopen met Unit4 Multivers Groothandel: u faciliteert ook. Het systeem biedt een online omgeving (webshop) waar klanten veilig hun aankopen kunnen doen. Elektronisch zakendoen is kan niet meer weggedacht worden tegenwoordig.

 

Implementatie van Unit4 Multivers Groothandel

Overweegt u de overstap naar Unit4 Multivers Groothandel? Dan hebt u een betrouwbare en ervaren partij nodig. Een partij die u kan adviseren en dit softwarepakket kan implementeren in uw organisatie.

Deze handeling gaat verder dan het installeren van de software alleen: het gaat erom uw organisatiestructuur zo in te richten dat Unit4 Multivers Groothandel optimaal gebruikt wordt door uw medewerkers en de core van uw bedrijf gaat vormen.

De consultants van Logres Business Solutions hebben jarenlange ervaring met het invoeren van Unit4 Multivers Groothandel in diverse handelsbedrijven. Zij kunnen u als geen ander adviseren en ondersteunen in dit transitieproces. Meer over Logres.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK Demo aanvragen

Support Unit4 Multivers Groothandel

Maakt u gebruik van Unit4 Multivers Groothandel dan wilt u niet alleen een goed implementatietraject maar ook blijvend service en onderhoud.

Wanneer u een vraag hebt, er gaat iets mis of u hebt aanvullende wensen, dan wilt u snel kunnen schakelen met een deskundige medewerker. Logres biedt u deze service. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Unit4 Multivers Groothandel aanvullingen

Unit4 Multivers Groothandel is een zeer uitgebreid pakket met veel verschillende functionaliteiten en mogelijkheden. Echter, mocht u meer wensen hebben dan kunt ook kiezen enkele aanvullende softwarepakketten die naadloos te integreren zijn met Unit4 Multivers Groothandel. Enkele voorbeelden:

 • Elvy. Deze “extra digitale medewerkster” helpt u met het ordenen van documenten, in- en verkoopfacturen, werk- en aftekenbonnen, contracten en legitimatiebewijzen van uw medewerkers. Het gaat ook om onkosten declaraties, het scannen en herkennen van facturen. Lees alles over Elvy
 • Met Orbis TaskCentre is het mogelijk om uw bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt. U stemt met deze software Unit4 Multivers Groothandel geheel af op uw eigen business rules en bedrijfsprocessen. Lees alles over Orbis.
 • Qlik Sense helpt u om de gegevens uit Unit4 Multivers Groothandel overzichtelijk te presenteren in een maatrapport. Met Qlik Sense ontsluit u databases met het gebruik van dashboards, analyses, rapporten, query’s en simulaties. Meer over Qlik Sense.

Unit4 Multivers Groothandel advies

Overweegt u Unit4 Multivers Groothandel, tegenwoordig KCS Wholesale? Dan hebt u allereerst behoeft aan gedegen advies over hoe dit programma voor uw organisatie ingezet kan worden. Plan daarom nu een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze consultants.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK Demo aanvragen

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense