Servicebedrijven doen méér in minder tijd met SAP Business One en Relyon

Bedrijven in staat stellen efficiënter te werken: daar draait het om bij SAP Business One. Voor service- en onderhoudsbedrijven komen daar nog een paar extra factoren bij, zoals servicemeldingen, planning en werkbonnen. De koppeling met Relyon maakt dat mogelijk.

Service- en onderhoudsbedrijven verdienen hun geld met het oplossen van storingen en periodiek onderhoud. Snelheid, kwaliteit en goede service staan daarbij voorop.

Een service- en onderhoudsbedrijf moet in staat zijn om snel en efficiënt op een storing in te springen en zo snel mogelijk een monteur op pad te sturen. Elke monteur moet voorzien zijn van de juiste tools en de meest actuele informatie. Door de koppeling van SAP Business One met Relyon is dat voortaan een fluitje van een cent. 

Voordelen

Enkele voordelen van de koppeling van SAP Business One met Relyon

  1. Nooit meer onleesbare werkbonnen. Veel minder handmatige werkzaamheden
  2. Geen monteurs meer die twee of meer keer langs moeten vanwege hetzelfde probleem
  3. Snelle doorloop: sneller factureren van werkzaamheden.
  4. Altijd de benodigde materialen op voorraad dankzij de koppeling van de planning aan het magazijn.
  5. Efficiënt beheren van contracten en SLA’s.
  6. Beter inzicht in de ROI van uw organisatie

Monteursapp

De handige app van Relyon maakt de meest relevante data voor monteurs 24/7 op elke locatie toegankelijk. Zo weten monteurs altijd wat het probleem is, waar en wanneer het probleem zich voordoet en wat de historische data is over het object.

In de app vinden uw monteurs deze informatie gemakkelijk door gebruik te maken van barcodes en QR-codes. Ook kunnen zij hier foto’s toevoegen, uren registreren en online samenwerken met collega’s. Papier is dus niet meer nodig.

Uw organisatie beter maken

Het digitaliseren van uw werkzaamheden neemt u niet alleen veel werk uit handen. Het verkleint ook de kans op fouten en geeft u de tools in handen om uw organisatie verder te verbeteren.

Dankzij de beschikbare data over doorlooptijden, kwaliteit en historisch onderhoud kunt u  managementbeslissingen nemen en sturen op factoren die voor u en uw klanten van belang zijn.

Interesse in de koppeling tussen SAP Business One en Relyon? Wij vertellen u graag meer in een demo.

Plan uw adviesgesprek

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense