ERP software

Bent u op zoek naar de juiste ERP software voor uw bedrijf? U wilt dan software die uw bedrijfsprocessen helder in kaart brengt en ervoor zorgt dat afdelingen makkelijker samenwerken. Goede ERP software creëert immers de randvoorwaarden voor groei en een hogere productiviteit. Maar welke software is geschikt voor uw bedrijf?

Wij zijn Logres en ERP software is onze expertise. We houden van kwaliteit en een no-nonsense mentaliteit. Daarom werken we graag met het MKB samen en implementeren we alleen ERP-systemen die bewezen succesvol en gebruiksvriendelijk zijn.

Vraag ons om advies

Wat is ERP software?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-systeem of ERP-pakket heeft tot doel om de productiviteit van organisaties te maximaliseren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. In een ERP-systeem komen al uw bedrijfsprocessen samen. (Bron: MKBservicedesk.nl)

Goede ERP software creëert de randvoorwaarden voor groei en een hogere productiviteit.

Een ERP systeem kiezen

Wij werken met twee vaste softwarepartners: SAP Business One en KCS Wholesale. Deze ERP softwarepartners bebben zich bewezen in de praktijk en kennen wij van A tot Z. Deze software is flexibel: uw bedrijf groeit en de mogelijkheden van de software groeien mee. Een solide basis die we kunnen we aanvullen met functionaliteiten die voor uw bedrijf van toepassing zijn.

Logres als ERP software-partner

Logres Business Solutions wil u de oplossing bieden die uw bedrijf in staat stelt optimaal te presteren. Met Logres bent u verzekerd van het volgende:

✓ We hebben ervaring en kennis. U wilt een betrouwbare partner, die ERP-software van binnen en buiten kent, maar die ook begrijpt hoe een bedrijf in uw markt functioneert.

✓ We houden van aanpakken. We begrijpen dat een ERP-pakket is bedoeld om uw dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen.

✓ We blijven beschikbaar. Onze consultants helpen u SAP voor uw bedrijf te optimaliseren en onze supportdesk is op werkdagen bereikbaar.

Plan een oriënterend gesprek

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense