ERP software

Bent u op zoek naar de juiste ERP Software? Software die uw bedrijfsprocessen helder in kaart brengt en ervoor zorgt dat afdelingen makkelijker samenwerken. Goede ERP Software creëert de randvoorwaarden voor groei en een hogere productiviteit. Maar welke software is geschikt voor uw bedrijf?

Wij zijn Logres en ERP Software is onze expertise. Vraag ons vrijblijvend ERP-advies. We houden van kwaliteit en een no-nonsense mentaliteit. Daarom werken we graag met het MKB samen en implementeren we alleen ERP-systemen die bewezen succesvol en gebruiksvriendelijk zijn.

Vraag Logres advies over ERP Software

Wat is ERP Software?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. ERP heeft tot doel om de productiviteit van organisaties te maximaliseren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. In een ERP-systeem komen al je bedrijfsprocessen samen. (Bron: MKBservicedesk.nl)

ERP Systeem kiezen

Wij werken met twee vaste softwarepartners: SAP Business One en UNIT4Wholesale. Deze ERP Software heeft zichzelf bewezen in de praktijk en kennen wij van A tot Z. Deze software is flexibel: uw bedrijf groeit, de mogelijkheden van de software groeien mee. Een solide basis kunnen we aanvullen met functionaliteiten die voor uw bedrijf van toepassing zijn.

Logres als ERP Software-partner

Wat wij willen, is u de oplossing bieden die uw bedrijf in staat stelt optimaal te presteren. Met Logres bent u verzekerd van het volgende:

We hebben ervaring en kennis. U wilt een betrouwbare partner, die ERP-software van binnen en buiten kent, maar die ook begrijpt hoe een bedrijf in uw markt functioneert.

We houden van aanpakken. We begrijpen dat een ERP-pakket is bedoeld om uw dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen.

We blijven beschikbaar. Onze consultants helpen u SAP voor uw bedrijf te optimaliseren en onze supportdesk is op werkdagen bereikbaar.

Contact