ERP Plastics

Welk ERP pakket voor de verpakkingsindustrie?

Bent u werkzaam in de verpakkingsindustrie en op zoek naar een ERP pakket dat past bij uw wensen? Logres Business Solutions adviseert u graag!

Onze consultants hebben jarenlange ervaring in uw branche en kennen de uitdagingen waar u mee te maken heeft in de verpakkingswereld.

Logres heeft veel ervaring met het automatiseren van processen uit de verpakkingsindustrie. Wij hielpen al tientallen bedrijven om al hun bedrijfsprocessen aan elkaar te knopen in één ERP-pakket.

Is uw business uitdagend om te digitaliseren? Dat maakt onze consultants alleen maar enthousiast… Wij gaan graag deze uitdaging met u aan!

Welke functionaliteiten heeft de verpakkingsindustrie nodig?

Waarom Logres

Ervaring in de verpakkingsindustrie

Logres Business Solutions implementeert al bijna 30 jaar ERP-systemen. Wij kennen de uitdagingen en risico’s waarmee u elke dag te maken heeft. Wij begrijpen uw business en spreken uw taal.

Het uitgangspunt is altijd: het ideale ERP-pakket leveren voor wat u nodig heeft. Daarbij laten wij ons niet beperken en gaan maatwerk niet uit de weg. We willen graag dat het ERP-pakket dat wij leveren zoveel mogelijk aansluit bij uw manier van werken.

Bovendien nemen onze mensen een schat van ervaring mee van ERP-implementaties bij andere, vergelijkbare bedrijven in de verpakkingsindustrie.

Quotes

Wat klanten zeggen

Qua mogelijkheden van het pakket zitten we misschien nog maar op 60%, schat ik. Er is nog veel meer mogelijk, maar we zijn al super blij met wat we nu bereikt hebben.

Laura Blom - van Manen
HSR Verpakkingen
Bekijk volledige referentie

Logres heeft veel diepe kennis in huis en het viel ons direct op hoe goed er met ons meegedacht werd. Dat maakt het prettig schakelen.

Ontdek wat goede ERP-software voor úw bedrijf kan betekenen

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Man met tablet
Referenties

Hoe wij klanten uit de verpakkingsindustrie hielpen

ERP verpakkingen: aanvullingen op uw ERP-pakket

Standaard ERP-pakketten hebben niet altijd de juiste functionaliteiten voor de verpakkingsindustrie. Gelukkig zijn er meer dan voldoende aanvullingen op de markt met bewezen kwaliteit. Deze partners bieden aantrekkelijke extra functionaliteiten:
 • Boyum IT

  Boyum maakt uw erp-pakket tot een gebruiksvriendelijke, intuïtieve omgeving: direct toegankelijk en makkelijk te beheren.

  Boyum IT
 • Elvy

  Kost het verwerken van facturen je veel tijd? Elvy Factuurverwerking is ontwikkeld om je facturen minder foutgevoelig en efficiënt te verwerken.

  Elvy
 • ProcessForce

  ProcessForce is bedrijfssoftware, speciaal bedoeld voor de procesindustrie en is volledig geïntegreerd met SAP Business One.

  ProcessForce
 • resolv logo
  Resolv

  Resolv is een volledig geïntegreerde add-on van SAP Business One voor distributie, logistiek en magazijnbeheer. Met de handige scan-functionaliteit kunt u verplaatsingen en verzending van goederen nog verder optimaliseren.

  Resolv