KCS Wholesale Partner: de voordelen van een ervaren ERP-specialist

Logres is al jarenlang partner van KCS Wholesale (voorheen Unit4 Wholesale). Welke voordelen heeft dit voor u als klant?

Wilt u KCS Wholesale implementeren in uw organisatie? Of zoekt u een betrouwbare partij voor het service en maintenance van KCS Wholesale? Zoek dan niet verder: Logres is de ervaren partner die u helpen kan.

Wij helpen u bij de aanschaf, de implementatie, het onderhouden en ondersteunen van de Wholesale oplossing die het beste bij uw behoeften past. Ongeacht de grootte of branche van uw bedrijf.

De mensen van Logres kennen het systeem van binnen en van buiten.

Erik Schuppert
Gerkimex

Logres: meer dan 30 jaar ervaring met KCS Wholesale

Partner van KCS Wholesale wordt een bedrijf niet zomaar. Kerridge Commercial Systems eist enkele jaren ervaring in het implementeren van dit ERP-systeem, voldoende klanten waarbij KCS Wholesale geïmplementeerd is en bovendien een team van deskundige en ervaren KCS Wholesale consultants. Logres voldoet ruim aan al deze vereisten. Al jaren.

Logres heeft meer dan 30 jaar ervaring met het implementeren van ERP-systemen en al honderden bedrijven succesvol geholpen. Onze klanten waarderen onze kennis, klantgerichtheid en inlevingsvermogen.

Optimaal profiteren door gebruiksvriendelijkheid

Wij helpen u om KCS Wholesale op zo’n manier te implementeren dat u optimaal profiteert van de mogelijkheden van dit ERP-systeem, terwijl de gebruiksvriendelijkheid hoog blijft. Dat doen we in vijf stappen:

  1. Kennismaking
  2. Demonstratie
  3. Proof of concept (optioneel)
  4. Implementatie
  5. Voortdurende ondersteuning van de Supportdesk

In de samenwerking is wederzijds vertrouwen volgens Logres het allerbelangrijkst. Wij willen uw bedrijf door en door kennen, zodat we u de beste versie van KCS Wholesale opleveren die maar mogelijk is.

KCS Wholesale kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van KCS Wholesale? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Bij deze bedrijven implementeerden wij KCS Wholesale al:

Alle referenties met KCS Wholesale

Alle artikelen over KCS Wholesale Partner

dag van de statistiek

Dag van de Statistiek: Belangrijke Statistieken uit uw ERP-systeem

Een nieuw ERP-systeem biedt waardevol inzicht. Maar welke statistieken zijn van belang? Welke Kritieke Prestatie-Indicatoren (KPI's) wil je in je dashboard terugzien? En wat kun je met deze gegevens doen? Op de Dag van de Statistiek delen we graag de best practices van onze klanten
Lees verder
kcs wholesale ontwikkelingen

Wekelijks nieuwe verbeteringen bij KCS Wholesale

KCS Wholesale is ooit speciaal voor groothandels gebouwd. De input voor de functionaliteiten kwam van de gebruikers. Vandaag de dag is dat nog steeds zo, als het gaat om de verbeteringen die doorgevoerd worden.
Lees verder
voordelen kcs wholesale

Acht voordelen van KCS Wholesale volgens onze klanten

Als je in één keer een ERP-pakket wilt dat alle nodige functionaliteiten voor groothandels in zich heeft, is KCS Wholesale een uitstekende keus. Acht voordelen van KCS Wholesale, aan de hand van acht klantuitspraken… Wholesale is speciaal gemaakt voor groothandels en is jarenlang doorontwikkeld, zodat alle functionaliteiten die groothandels nodig hebben erin zitten. Het systeem ...
Lees verder
Bekijk alle berichten

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense