Logistiek Management

Logistiek beslaat het gehele proces van inkomende goederen tot en met uitgaande distributie. Belangrijk aspect voor de logistiek is het Just in Time-management. De juiste goederen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen optimale kosten. Met de modules van Wholesale optimaliseert u uw goederenstromen.

Functionaliteiten van Logistiek Management

Onderdelen

Voorraad

Bij de voorraad heeft u meerdere methoden van voorraadwaardering: VVP, GIP, FIFO of LIFO. Producten kunnen worden verdeeld over meerdere magazijnen en/of locaties en voorraad kan worden bijgehouden per producteenheid. Ook is het mogelijk om de registratie per partij van onder andere praktijkkenmerken, land van herkomst, land van oorsprong, batchnummer, uiterste verkoopdatum en vervaldatum te voorzien.

Warehousemanagement

Bij warehousemanagement heeft u een vrij locatiesysteem in meerdere magazijnen. Zo kunt u verschillende typologiën als ABC klasse, type en opslageenheid definiëren, grijplocaties automatisch laten aanvullen vanuit bulklocaties bij dreigend tekort en magazijnbronnen sorteren, uitsplitsen op de verzendlocatie naar bijvoorbeeld afleverregio (de-batchen).

RF-Warehousemanagement

RF-Warehousemanagement bestaat uit inslag, uitslag, verplaatsingen en inventarisatie. RF-Warehousemanagement maakt het mogelijk om verschillende afboekingen te doen door middel van vooraadmutaties, afgifte te doen op basis van magazijnbronnen en/of verzamellooplijsten, verplaatsingen te doen op basis van assemblage-opdrachten en afhandeling te doen conrform parametrisering warehousemanagement.

Warehousemanagement

Bij Warehousemanagement is het mogelijk om zendingsopdrachten aan te maken op basis van pakbonnen, inkoopretouren, verplaatsingen en organisaties. Zo kan je ook autoamtisch een vervoerder selecteren op basis van gewicht, volume en afleveradres.

Integratie Transsmart

Bij de integratie Transsmart is het mogelijk om label(s) en benodigde papieren, het POD-bericht (bewijs van levering), de standaardrapportages te printen. Ook zijn alle logistieke gegevens beschikbaar voor uw medewerkers in elk leveringsdossier en worden uw klanten geïnformeerd via een e-mailbericht.

Integratie Slimstock

Bij de integratie Slimstock is het mogelijk om Slim4, Cycle Count Pro en ABC-Simulatie te gebruiken.

Wat doet KCS Wholesale voor u?

Totale controle over uw logistiek management

Logistiek bestaat uit het gehele proces van inkomende goederen tot en met uitgaande distributie. Belangrijk aspect voor de logistiek is het Just in Time-management. De juiste goederen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen optimale kosten. Met de modules van Wholesale optimaliseert u uw goederenstromen.

Ontdek hoe KCS Wholesale voor úw groothandel kan werken

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Sap Business One consultant