Aanvullingen op uw ERP systeem

Maak uw ERP systeem compleet met precies
de oplossingen die voor uw bedrijf nodig zijn.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Het CRICI-concept

Wat doet Orbis Taskcentre? Wij gebruiken het CRICI-concept.


Controleren

Met behulp van Orbis TaskCentre wordt de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de invoer of een proces gecontroleerd en continu bewaakt. Zo kan Orbis TaskCentre bijvoorbeeld controleren of een medewerker alle velden correct en volledig heeft ingevoerd (het stoppen van “garbage in”), maar ook of een proces tijdig en volgens afspraak verloopt. TaskCentre controleert en bewaakt alles wat ú belangrijk vindt en dat altijd op het juiste moment!

Rapporteren

Alle rapportages worden door Orbis TaskCentre automatisch gegenereerd en op het juiste moment, in de juiste vorm, bij de juiste personen aangeleverd of beschikbaar gesteld. Of dit nu via e-mail, een printer, fax, het internet of zelfs via SMS moet gebeuren, Orbis TaskCentre kan het allemaal. Door de integratie van bijvoorbeeld Crystal Reports of Microsoft Reporting Services is het mogelijk om zelfs de meest complexe rapportages automatisch te genereren én distribueren.

Informeren

Met behulp van Orbis TaskCentre wordt het “Management by exception” principe geïntroduceerd binnen ieder softwarepakket. Dit betekent concreet dat u automatisch geïnformeerd wordt wanneer een proces uw aandacht nodig heeft. U wilt dus de uitzonderingen op de regel weten zodat u meteen de gepaste actie kunt ondernemen!

Communiceren

Veel terugkerende communicaties worden door Orbis TaskCentre overgenomen. Denk hierbij aan het versturen van offertes, orderbevestigingen, leveringsberichten, facturen en betalingsherinneringen. Of dit nu via e-mail, printer of fax moet gebeuren, Orbis TaskCentre neemt deze taken voor zijn rekening!

Integreren

Vaak heeft u meer dan één softwarepakket of maakt u gebruik van meerdere databases. Verandert een gegeven in de ene database dan heeft dit vaak gevolgen voor een andere database. Het “met elkaar laten praten” van verschillende databases is een krachtige functionaliteit van Orbis TaskCentre. Ook de integratie met externe systemen, van uw klanten of uw (toe)leveranciers, wordt door Orbis TaskCentre volledig geautomatiseerd.

Onze ERP Add-ons
Ik heb besloten op zoek te gaan naar een uitgebreider ERP-pakket dat moest voldoen aan de eisen en wensen van nu en in de toekomst.

Contact

Een compleet ERP-systeem inclusief add-ons

SAP Business One of unit4 Multivers Groothandel gecombineerd met de ideale add-on voor uw onderneming betekent een ERP-systeem waarmee u klaar bent voor de toekomst. Een systeem waarmee uw projectmatig producerende bedrijf kan groeien en dat niet over twee jaar alweer achterloopt.

Om de ERP software zo snel mogelijk voor u te laten werken, is een goede partner geen overbodige luxe. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze consultants en kies een ERP partner die ook na de implementatie altijd voor u klaarstaat.

Logres Business Solutions denkt mee en ontzorgt

Als u met een nieuw ERP-systeem gaat werken, hebt u behoefte aan een betrouwbare ERP Partner. Een partner die kennis van zaken heeft, u gedegen advies kan geven én weet hoe een bedrijf in uw branche functioneert.


Meer over Logres


We combineren uw kennis van uw bedrijf met onze expertise op ERP-gebied


Ⓒ 2017 | Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap - Website ontwikkeld door De Indruk

Ⓒ Logres Business Solutions

Logo Header Menu
  • logres-logo