SAP Business One YouTube

Wat zijn de beste video’s over SAP Business One op YouTube?

Over SAP Business One zijn veel video’s te vinden op YouTube. Maar welke video’s zijn het aanraden waard om te bekijken als je meer te weten wilt komen over dit systeem? En waar gaan die video’s eigenlijk over?

Onze adviseurs hebben voor jou de zeven meest bekeken video’s voor jou op een rijtje gezet.

Voor mensen die nog overtuigd moeten worden

Een Nederlandstalige video kan natuurlijk niet in deze lijst van SAP Business One Youtube video’s ontbreken. De bovenstaande video is dé video waarin in 60 seconden in het Nederlands uitgelegd wordt wat de voordelen van SAP Business One zijn.

Deze video gaat niet zozeer in op de details van hoe SAP Business One eruit ziet en hoe het precies werkt, maar vooral op de voordelen van SAP Business One voor MKB-organisaties.

Juan Péres Dueñas wordt gesynchroniseerd in het Engels, zodat de video ook goed te volgen is.

Om te beoordelen of SAP Business One bij jouw organisatie zou kunnen passen is het fijn om de verhalen van andere gebruikers te bekijken.

In deze playlist van maar liefst 1057 video’s vind je vast wel een video van een bedrijf met een business waarmee je jouw bedrijf zou kunnen vergelijken…

Deze prettige webinar is een must-see als je begint met SAP Business One. Wat moet je weten voordat je kunt starten? Vanaf minuut 8:10 wordt het interessant, omdat aan de hand van mooie visuals uitgelegd krijgt hoe de structuur van SAP Business One eruit ziet, welke typen gebruikers er zijn, welke basis knoppen en overzichten je moet kennen, hoe je inloggen moet, welke verschillende versies en databases er zijn en zoveel meer.

Voor mensen die willen weten hoe het werkt

In deze demovideo loopt Richard Duffy, Cloud-ERP specialist bij het Australische bedrijf SMB-solutions in 17 minuten door het hele systeem en behandelt alle bouwstenen. De basis, zo je wilt.

Hij gaat niet in op de details van alle functionaliteiten, maar na het bekijken van de video heb je een aardig beeld van wat SAP Business One is en waar het systeem toe in staat is.

De video hierboven is de eerste van een hele playlist aan tutorial-video’s die helder, duidelijk en toegankelijk zijn.

Maruf Rahman legt je stap voor stap uit hoe bepaalde dingen werken in SAP Business One. Wil je dus meer details zien over een bepaalde functionaliteit dan is dit de aanbevolen playlist!

Tips voor ervaren gebruikers

Deze video is de eerste van een playlist die 11 video’s bevat vol met handige tips voor SAP Business One gebruikers.

Lucy van Pioneer B1 weet telkens functionaliteiten uit te lichten die je misschien niet op het eerste gezicht zelf ontdekt zou hebben, maar wel enorm kunnen helpen om je dagelijkse werkzaamheden sneller en efficiënter te maken. Ook voor doorgewinterde SAP Business One-gebruiker is dit dus een leuke lijst.

Ook deze korte video is er één in de categorie ’tips and tricks’, maar focussed zich op de tien functionaliteiten die het meest over het hoofd worden gezien in SAP Business One.

Handig want, zoals Mike White van Vision33 al zegt, het zijn vaak de kleinste aanpassingen die de grootste waarde kunnen toevoegen. Wil je in 2:54 minuten méér uit SAP Business One halen? Dan is dit een must-watch!

Logres op YouTube

Ook onze eigen bescheiden playlist over SAP Business One op YouTube is het bekijken waard! In onze korte video’s leggen we voordelen uit van SAP Business One en behandelen we modules en functionaliteiten.

Kijk hier