ERP systeem groothandel

Ontdek de kracht van geavanceerde ERP-systemen voor groothandels bij Logres. Met meer dan 30 jaar expertise in het digitaliseren van bedrijfsprocessen begrijpen wij de unieke behoeften van groothandels als geen ander.

Logres biedt twee toonaangevende ERP-pakketten speciaal ontwikkeld voor groothandels: SAP Business One en KCS Wholesale.

ERP systemen voor groothandels: SAP Business One en KCS Wholesale

Bij Logres geloven we in ERP-systemen die precies aansluiten bij úw businessprocessen, en daarom presenteren we met trots twee krachtige ERP-oplossingen.

  • SAP Business One biedt een geïntegreerd systeem dat alle aspecten van uw bedrijfsvoering optimaliseert, van voorraadbeheer tot financiën en klantrelaties. Realtime inzichten stellen u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en uw bedrijf efficiënter te runnen. Deze software is bij uitstek geschikt voor groothandels die internationaal handelen en de ambitie hebben om te groeien.
  • Voor groothandels die streven naar maximale flexibiliteit is er KCS Wholesale. Dit pakket is ontworpen om uw supply chain te optimaliseren, de efficiëntie van uw operaties te verhogen en de algehele bedrijfsprestaties te verbeteren. Met KCS Wholesale kunt u anticiperen op veranderende marktomstandigheden en uw concurrentiepositie versterken.

30 Jaar expertise in het digitaliseren van groothandels

Logres heeft gedurende meer dan drie decennia expertise opgebouwd in het digitaliseren van bedrijfsprocessen bij groothandels. Onze diepgaande kennis ERP systeem groothandel stelt ons in staat om oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw specifieke bedrijfsbehoeften.

ERP systeem groothandel functionaliteiten voor succes

Onze ERP-systemen voor groothandels zijn uitgerust met krachtige functionaliteiten om groothandelsucces te stimuleren.

Geavanceerd voorraadbeheer geeft u nauwkeurige controle over voorraadniveaus en bestellingen. Daarnaast bieden we robuuste tools voor orderverwerking en leveranciersbeheer, waarmee u operationele processen kunt optimaliseren.

Financieel beheer wordt vereenvoudigd met onze oplossingen, waarbij u volledige controle heeft over uw financiën. Geavanceerde rapportagemogelijkheden helpen u bij het analyseren van prestaties en het identificeren van groeikansen.

Kies voor Logres

Kies voor Logres en ontdek hoe onze ERP-oplossingen uw groothandel kunnen transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en laat uw bedrijf excelleren in de digitale wereld van de groothandel.

Wij staan klaar om uw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen met innovatieve, op maat gemaakte ERP-oplossingen.

Doorpraten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze ERP groothandel oplossingen

Man met tablet