Webinar

SAP Business One voor de Procesindustrie

Is SAP Business One een geschikt ERP-systeem voor de procesindustrie? In dit webinar leert u hoe de aanvullende modules van ProcessForce uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Het webinar is zowel bedoeld voor gebruikers van ProcessForce als voor geïnteresseerden die nu nog geen gebruik maken van deze software.

Inhoud

Wat kunt u verwachten?

Op 10 februari van 10:00 tot 11:30 geven Logres en CompuTec u een kijkje in de toekomstige mogelijkheden van ProcessForce en krijgt u een goed beeld hoe ProcessForce uw bedrijf nu en in de toekomst naar een hoger niveau kan tillen.

Om de toon goed te zetten beginnen we met een kort overzicht van de huidige kaders en voordelen van de combinatie SAP Business One HANA/ProcessForce door Logres, waarna een door CompuTec gegeven Roadmap presentatie volgt.

Afsluitend is er een live Q&A met het Head of Development van Computec waarin de mogelijkheid bestaat om vragen te stellen of suggesties aan te dragen.

Video's

Leer onze functionaliteiten kennen

CompuTec AppEngine & CompuTec Plugins

Ontmoet Clair van CompuTec. In deze video geeft zij uitleg over de CompuTec App Engine en hoe deze het gebruik van Computec ProcessForce kunnen verbeteren.

CompuTec ProcessForce’s Plant Maintenance

In deze video nemen we een kijkje in de nieuwe CompuTec ProcessForce maintenance functionaliteiten voor fabrieken, waaronder ondersteuning voor correctief, gepland en preventief onderhoud.

CompuTec ProcessForce MRP 2.5

Deze video geeft een korte introductie in CompuTec ProcessForce’s MRP 2.5. De eerste editie hiervan is momenteel in de testfase en omvat de mogelijkheid om MRP aanbevelingen te baseren op Revisies en rekening te houden met factoren zoals interne doorlooptijd, Batch Status, expiratiedata en aangepaste doorlooptijden voor de verkoop.

CompuTec BulkChange

Bekijk deze korte demonstratie van de BulkChange PlugIn voor CompuTec ProcessForce en SAP Business One.

BulkChange stelt gebruikers in staat om meerdere stuklijsten snel, eenvoudig en consistent bij te werken en elimineert de noodzaak om stuklijsten handmatig aan te passen.

Manufacturing Order 360

Manufacturing Order 360 is een CompuTec AppEngine plugin die onze ProcessForce en CompuTec PDC (Plant Data Capture) verbindt met SAP Business One.

Met de plugin kunt u productietaken beheren vanuit de backoffice en live gegevens zien van productietaken die in uitvoering zijn met behulp van de gegevens die door uw medewerkers in de fabriek zijn verzameld.

CompuTec PDC 30

In deze video leert u meer over de nieuwe functies die zijn toegevoegd aan CompuTec PDC (Plant Data Capture).

Deze nieuwe functies, waaronder downtime management en een geïntegreerde barcodescannersimulator, kunnen u tijd en geld besparen en u een meer controle geven over het productieproces van uw bedrijf.

CompuTec Gateway

CompuTec Gateway Manager is een toepassing die gebruikt wordt om industriële weegschalen te verbinden met Computec PDC en Computec WMS of om printers op een andere server te verbinden met CompuTec Labels.

CompuTec WMS News 2022

Deze video vertelt over de laatste CompuTec WMS innovaties zoals TLS, catch weight management, CompuTec Gateway, document handtekeningen en bevat ook een preview van komende updates van de voorraadtelling en de Android app die momenteel in ontwikkeling is.

Warehouse Management System voor SAP Business One

Brochures

Download onze brochures

     

     

Advies nodig?

Wij geven u graag advies over het gebruik en de mogelijkheden van de aanvullende modules van CompuTec ProcessForce voor SAP Business One

Man met tablet