Cloud App INSPECT

Deze module helpt u om kwaliteitscontroles tot een integraal onderdeel van uw productieproces te maken. Zowel controles op inkomende producten als op producten die uw fabriek of groothandel verlaten en alles daar tussenin.

INSPECT is eenvoudig te installeren en binnen 1 dag klaar om te gebruiken. De interface is simpel en duidelijk.

Wanneer bedrijven groeien of uitbreiden wordt de supply chain-infrastructuur complexer en de afzetmarkt diverser. Het is dan van belang dat uw producten een constante hoge kwaliteit hebben, waarop klanten altijd kunnen vertrouwen.

Deze hoge kwaliteit kunt u alleen garanderen wanneer kwaliteitscontroles een integraal onderdeel uit maken van uw workflow.

De Cloud App Inspect digitaliseert kwaliteitscontrole in uw bedrijf en verbetert daardoor de onderlinge samenwerking en de productiviteit. De mogelijkheid om real-time inzicht te hebben in de tests en resultaten zorgt voor een sterke verbetering van de efficiëntie van uw businessprocessen.

  • Kwaliteitsmanager worden geholpen bij het definieren van inspectieplannen en het volgen van inspectieopdrachten.
  • Kwaliteitsinspecteurs hebben met INSPECT een gebruiksvriendelijke manier om monsters te bekijken en uit te voeren.

Video

INSPECT: een introductie

Verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit van uw productie door inspecties te automatiseren, datacollectie op de werkvloer te optimaliseren en in real-time te reageren op resultaten.

Voordelen

Vijf belangrijke voordelen van INSPECT voor het optimaliseren van de balans tussen kwaliteit en de kosten van kwaliteitscontrole

Grotere klantenbinding

Controleer binnenkomende materialen en grondstoffen en uw gehele productieproces van begin tot het eind om zo de kwaliteit van uw eindproducten te kunnen garanderen en het vertrouwen van de klant te behouden.

Geautomatiseerde processen

Automatiseer het genereren van inspectieorders op basis van ERP-gebeurtenissen. Verbeter de communicatie met inspecteurs door automatisch nieuwe inspectieorders aan te leveren.

Digitale inspectieorders

Ontvang digitale inspectieorders vanuit de data die verzameld wordt op de werkvloer en gebruik die om inspectiestappen te definiëren en inspectieopdrachten te vullen.

Real-time inzicht

Met INSPECT hebt u real-time inzicht in de status van kwaliteitscontroles. Controleer de voortgang van inspecties en krijg inzage in de resultaten daarvan.

Lagere productiekosten

Ontdek het beste evenwicht tussen kwaliteit en kosten door het perfectioneren van productieprocessen zonder vertragingen door inferieure grondstoffen en materialen.

Advies nodig?

Onze adviseurs helpen u graag! Vraag vrijblijvend een demo op maat aan.

Man met tablet
Cloud Apps

Over Boyum Cloud Apps

Bedrijven moeten vaak kiezen of ze met handmatige processen werken of kiezen voor zeer complexe software-oplossingen. Vervelend, want inefficiëntie en complexiteit staan duurzame groei en concurrentievoordeel in de weg.

De Boyum Cloud Apps helpen kleine en middelgrote ondernemingen hun bedrijf efficiënter te runnen en betere beslissingen te nemen met behulp van eenvoudige gebruiksvriendelijke add-ons voor SAP Business One.

De Cloud Apps zijn specifiek ontworpen voor productontwikkelaars, werkvoorbereiders en kwaliteitsmedewerkers. Zij vereenvoudigen processen en bieden inzichten aan de hand van data die u voorheen niet had. De Boyum Cloud Apps zijn gemakkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik.

Andere Cloud Apps

Cloud App Build  Cloud App Produce