Cloud App BUILD

De BUILD cloud app van Boyum IT helpt fabrikanten gemakkelijker nieuwe producten te lanceren en bestaande producten door te ontwikkelen. Van idee tot eindproduct.

BUILD is eenvoudig te installeren en binnen 1 dag klaar om te gebruiken. De interface is simpel en duidelijk.

De cloud app Build, van Boyum IT helpt product managers om gemakkelijk nieuwe producten toe te voegen aan SAP Business One.

Alle vereisten en specificaties die hiervoor vastgelegd moeten worden, kunnen overzichtelijk worden beheerd in deze cloud app. Build maakt het bovendien eenvoudig ontwikkelingstaken te plannen en bij te houden en digitaliseert de communicatie tussen de betrokken afdelingen en verantwoordelijken.

Gebruikt u Build dan zorgt het klaarmaken van producten voor productie (buiten de reguliere processen om) niet langer voor vertraging in het totale productieproces. U behoudt het overzicht, reduceert invoerfouten en hebt op elk moment realtime inzicht in de status.

Video

BUILD: een introductie

Met Build verander je het traditionele handmatige productieonwikkelingsproces in een vlotte workflow.

Voordelen

Vijf belangrijke voordelen van BUILD voor de samenwerking tussen productontwikkeling en productie.

Betrek productonwikkelaars

Integreer het ontwerpproces van nieuwe producten in de reguliere SAP Business One-processen.

Versterk de onderlinge samenwerking

Breng de gebruikers in het CAD- en ERP-systeem samen en maak het mogelijk om gezamenlijk aan productaanvragen te werken.

Vereenvoudig productontwikkeling

Versnel van de invoer van stuklijsten uit de productie en de configuratie van productieartikelen. Houd het overzicht over de volledige productstructuur.

Bereken de werkelijke productiekosten

Bepaal de productiekosten aan de hand van directe en indirecte kosten, bereken de verkoopprijs en importeer die naar de SAP Business One-prijslijsten.

Ontwikkel sneller

Versnel uw hele productontwikkeling proces en zorg ervoor dat nieuwe producten sneller en correcter in productie genomen kunnen worden.

Advies nodig?

Onze adviseurs helpen u graag! Vraag vrijblijvend een demo op maat aan.

Man met tablet
Cloud Apps

Over Boyum Cloud Apps

Bedrijven moeten vaak kiezen of ze met handmatige processen werken of kiezen voor zeer complexe software-oplossingen. Vervelend, want inefficiëntie en complexiteit staan duurzame groei en concurrentievoordeel in de weg.

De Boyum Cloud Apps helpen kleine en middelgrote ondernemingen hun bedrijf efficiënter te runnen en betere beslissingen te nemen met behulp van eenvoudige gebruiksvriendelijke add-ons voor SAP Business One.

De Cloud Apps zijn specifiek ontworpen voor productontwikkelaars, werkvoorbereiders en kwaliteitsmedewerkers. Zij vereenvoudigen processen en bieden inzichten aan de hand van data die u voorheen niet had. De Boyum Cloud Apps zijn gemakkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik.

Andere Cloud Apps

Cloud App PRODUCE  Cloud App Inspect