Cloud App PRODUCE

Deze module verbetert de productieplanning, zowel op beheersniveau als op de werkvloer. U krijgt meer (realtime) inzicht in de werkzaamheden, kan die optimaliseren en verbeteren.

PRODUCE is eenvoudig te installeren en binnen 1 dag klaar om te gebruiken. De interface is simpel en duidelijk.

De cloud app PRODUCE, van Boyum IT helpt bij het beheren en uitvoeren van productieorders door real-time digitale communicatie te faciliteren tussen de werkvloer en de productieafdeling.

Hiervoor zijn geen papieren orders meer nodig. Alle productieorders komen digitaal binnen en worden digitaal geprioriteerd.

  • De werkvoorbereider kan direct de productieorder inschieten en real-time de productievoortgang in de gaten houden. Dit komt ten goede aan de prestaties op de werkvloer en zorgt voor een hogere klanttevredenheid.
  • Uw productieafdeling krijgt digitale opdrachten en prioriteiten waardoor de productie efficiënter te plannen is en alle relevante productie-informatie altijd en overal digitaal voorhanden is.

PRODUCE is geschikt voor zowel ‘gewone’ fabrikanten als voor de procesindustrie.

Video

PRODUCE: een introductie

Met Build verander je het traditionele handmatige productieonwikkelingsproces in een vlotte workflow.

Voordelen

Vijf belangrijke voordelen van PRODUCE voor de samenwerking tussen de productie en de werkvloer

Houd het overzicht

Prioriteer uw productieorders zodat u de volgorde en de zichtbaarheid op de werkvloer verbeteren kunt.

Alle gegevens bij de hand

Krijg toegang tot specifieke instructies, benodigde materialen en middelen en verzamel uw productiegegevens papierloos.

Papierloze productie

Verduurzaam uw productieproces door het elimineren van papier en Excel-spreadsheets en het verminderen van fouten bij het verzamelen van gegevens.

Betere samenwerking

Maak real-time verbinding met de werkvloer en automatiseer de communicatie voor een betere en efficiëntere samenwerking met de productieafdeling.

Real-time inzicht

Direct inzicht in de productiestatus op de werkvloer. Bewaak de voortgang van de productie, controleer tijd en materiaalkosten en rond de productieorder af.

Advies nodig?

Onze adviseurs helpen u graag! Vraag vrijblijvend een demo op maat aan.

Man met tablet
Cloud Apps

Over Boyum Cloud Apps

Bedrijven moeten vaak kiezen of ze met handmatige processen werken of kiezen voor zeer complexe software-oplossingen. Vervelend, want inefficiëntie en complexiteit staan duurzame groei en concurrentievoordeel in de weg.

De Boyum Cloud Apps helpen kleine en middelgrote ondernemingen hun bedrijf efficiënter te runnen en betere beslissingen te nemen met behulp van eenvoudige gebruiksvriendelijke add-ons voor SAP Business One.

De Cloud Apps zijn specifiek ontworpen voor productontwikkelaars, werkvoorbereiders en kwaliteitsmedewerkers. Zij vereenvoudigen processen en bieden inzichten aan de hand van data die u voorheen niet had. De Boyum Cloud Apps zijn gemakkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik.

Andere Cloud Apps

Cloud App Build  Cloud App Inspect