ERP Groothandel

Welkom bij Logres, dé expert in ERP-oplossingen voor groothandels! Met ruim 30 jaar ervaring in het digitaliseren van bedrijfsprocessen binnen de groothandelsbranche, begrijpen we als geen ander wat uw onderneming nodig heeft om te floreren.

Bij Logres geloven we in het leren kennen van onze klant en zijn business, en daarom bieden we twee krachtige ERP-pakketten speciaal ontworpen voor groothandels: SAP Business One en KCS Wholesale.

Welke ERP groothandel pakketten bieden wij aan?

Onze eersteklas ERP-oplossingen zijn ontwikkeld om de uitdagingen van groothandelsbedrijven aan te pakken en te overtreffen.

  • Met SAP Business One krijgt u een geïntegreerd systeem dat alle aspecten van uw bedrijfsvoering stroomlijnt, van voorraadbeheer tot financiën en klantrelaties. Dit toonaangevende ERP-pakket biedt realtime inzicht in uw bedrijfsprestaties, waardoor u snel en weloverwogen beslissingen kunt nemen.
  • Voor groothandels die specifieke behoeften hebben, presenteren wij met trots KCS Wholesale. Dit pakket is ontworpen met de unieke eisen van groothandels in gedachten en biedt flexibiliteit en schaalbaarheid. Met KCS Wholesale optimaliseert u uw supply chain, verhoogt u de efficiëntie van uw operaties en verbetert u de algehele bedrijfsprestaties.

Waarom Logres betrekken?

Bij Logres begrijpen we dat geen twee groothandels hetzelfde zijn. Daarom streven we naar gepersonaliseerde ERP-oplossingen die naadloos aansluiten op uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Onze deskundige consultants werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het gekozen ERP-pakket perfect aansluit op uw bedrijfsprocessen en doelstellingen.

Met meer dan drie decennia ervaring hebben we een diepgaand inzicht verworven in de groothandelsbranche. We kennen de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en begrijpen wat nodig is om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Logres staat voor innovatie, betrouwbaarheid en resultaten die spreken voor zich.

Zet nú de volgende stap!

Als u uw groothandel naar het volgende niveau wilt tillen met een op maat gemaakte ERP-oplossing, vertrouw dan op de expertise van Logres.

Ontdek hoe SAP Business One en KCS Wholesale uw bedrijf kunnen transformeren en optimaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw groothandel te laten excelleren in de digitale wereld.

Doorpraten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze ERP groothandel oplossingen

Man met tablet