kcs wholesale ontwikkelingen

Wekelijks nieuwe verbeteringen bij KCS Wholesale

KCS Wholesale is ooit speciaal voor groothandels gebouwd. De input voor de functionaliteiten kwam van de gebruikers. Vandaag de dag is dat nog steeds zo, als het gaat om de verbeteringen die doorgevoerd worden.

KCS Wholesale onderscheidt zich opvallend van andere ERP-pakketten als het gaat om de branche waarop gemikt wordt: het is echt een pakket vóór en dóór groothandels.

Dat merk je in de structuur, de benamingen en de toepassingen: als groothandel ben je met KCS Wholesale vaak in een keer klaar. Het pakket is herkenbaar voor groothandels: gebruikers begrijpen het systeem snel en zien ook snel de voordelen van het gebruik.

Korte lijntjes en overzichtelijke stappen

En eigenlijk geldt dat vandaag de dag nog steeds. Want KCS Wholesale zit niet stil: elke week worden kleine en grote verbeteringen doorgevoerd die direct door gebruikers worden aangevraagd via een online portal.

Is het een verbetering die voor meerdere bedrijven interessant kan zijn? Dan wordt deze gelijk ingepland en opgepakt. De planning van KCS Wholesale kan je op elk moment hier bekijken. Gebruikers kunnen relatief gemakkelijk schakelen met de bouwers. Zo houdt KCS Wholesale de lijntjes kort.

Ook de wekelijkse opleveringen zorgen ervoor dat er een snelle doorloop van is van ingediende verbeterpunten. Ook hier houdt KCS het graag simpel en overzichtelijk.

Kleine verbeteringen, groot effect

Toepassingen en functionaliteiten die voor andere bedrijven soms erg klein lijken, kunnen voor groothandels een belangrijk verschil uitmaken. Veel van de verbeteringen lijken voor een buitenstaander dan ook klein, maar helpen groothandels enorm om processen te stroomlijnen en te verbeteren.

Steeds vaker worden ook extra softwaresystemen en warehouse-producten aangesloten die via Internet of Things kunnen ‘praten’ met het ERP-pakket. Daarbij kiest KCS Wholesale steeds voor software of producten die breed in de branche gebruikt worden. Onlangs werden bijvoorbeeld Kardex kasten gekoppeld en deze maand staat de software van HänelSoft in de planning.

Zelf zien

Ben jij namens jou bedrijf op zoek naar een ERP-pakket voor groothandels? Informeer dan eens naar KCS Wholesale bij Logres. Wij laten je graag in een demo zien hoe dit pakket je verder kan helpen groeien. Neem snel contact met ons op!

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense