SAP partner

Het voordeel van een betrouwbare partner

Logres is een trotse SAP partner. We zijn zelfs Gold Partner voor SAP Business One. Welke voordelen heeft dit voor u als klant?

Wilt u SAP Business One implementeren in uw organisatie? Of zoekt u een betrouwbare partij voor het service en maintenance voor SAP Business One? Zoek dan niet verder: Logres kent dit pakket van binnen en van buiten.

Gold-status

Wat betekent de Gold status?

De SAP Gold status wordt toegekend aan SAP partners die werken met door SAP gecertificeerde eigen medewerkers, de wereldwijd vastgestelde omzetnormen behalen en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van SAP.

Logres heeft bijna 30 jaar ervaring met het implementeren van ERP-systemen en al honderden bedrijven succesvol geholpen.

Quotes

Wat onze klanten zeggen

Vanaf het begin heeft Logres goed met ons meegedacht. Je merkt gewoon dat hier mensen werken die het product van binnen en buiten kennen.

Cathelijn van der Meijden
Spectro

Wij zochten echt een partij een partij die met ons meedenkt en die zijn best doet om onze processen te begrijpen. Die hebben we wel gevonden in Logres!’

Nick Huijgen
Feltest

Samenwerken met een erkende SAP-partner?

Onze adviseur komt graag bij u langs om te luisteren naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Man met tablet
Interview

“SAP Partners maken het verschil voor de klant”

Alleen onze partners kunnen goed begrijpen wat klanten willen en nodig hebben. Dat zegt de Nederlandse SAP CEO Monic van Aarle in een interview op Dutch IT Channel. ‘In zee gaan met een erkende SAP-partner is altijd een verstandige keus.’

SAP is een groot bedrijf met een wereldwijde afzetmarkt en (tien)duizenden klanten. Juist daarom heeft het bedrijf ervoor gekozen om in elk land nauw samen te werken met partnerbedrijven die SAP-licenties verkopen, advies geven, implementaties doen, maatwerk uitvoeren of SAP support verlenen.