Webinar Elvy Factuurverwerking met KCS Wholesale

Controle, inzicht en tijdwinst

Het verwerken van inkomende facturen kan een stuk efficiënter door het proces te digitaliseren en automatiseren. Voorkom handmatig overtypen en laat facturen digitaal fiatteren. Door het factuurverwerkingsproces efficiënter in te richten, krijg je controle, inzicht en bespaar je bovenal een hoop tijd.

Hoe verwerk je kosten- en goederenfacturen een stuk efficiënter? Met de juiste software! Dat laten we je graag zien tijdens ons webinar Elvy Factuurverwerking met KCS Wholesale.

We demonsteren diverse zaken tijdens dit webinar. Het inlezen van inkoopfacturen, het boeken richting KCS Wholesale en het digitaal accorderen komt allemaal aan bod. Meld je vrijblijvend aan en stel tijdens dit webinar al je vragen in de chat.

Tip: Ben je verhinderd, maar toch benieuwd? Alle inschrijvingen ontvangen de opname na afloop!

Datum: dinsdag 19 september
Start: 10:00-11:00 uur
Locatie: online webinar

Gratis aanmelden

 

Enkele voordelen van Elvy

  • Real-time integratie met KCS Wholesale
  • Volledig digitaal facturenarchief in KCS Wholesale en Elvy
  • Matchen van goederenfacturen m.b.v. 3-way matching
  • Uitgebreide mogelijkheden voor het fiatteren van facturen
  • Prijsmodel is onbeperkt in het aantal documenten en administraties

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense