KCS Wholesale Wholesale voor service & onderhoud

Wanneer MRO uw core business is kan een goed ERP-systeem uw bedrijfsvoering vele malen efficiënter maken. Direct inzicht in servicecalls, het inplannen van monteurs, werken met een app onderweg: alles geïntegreerd in één compleet systeem.

Niet alleen u, maar ook uw klanten gaan de voordelen merken als u kiest voor ERP-software. Het digitaal afhandelen van opdrachten en geen papieren rompslomp meer, zorgt voor efficiëntie en duidelijkheid. Bovendien kunt u indien nodig updates direct naar uw klanten versturen.

Wij werken alleen met bewezen succesvolle bedrijfssoftware, daarom vertellen we u graag meer over KCS Wholesale voor service & onderhoud.

Voor welke bedrijven is KCS Wholesale?

Voor verschillende branches: handelsbedrijven, bedrijven in service en onderhoud en dienstverleners biedt Unit4 uitkomst. Met KCS Wholesale heeft u alle kernactiviteiten van uw bedrijf geïntegreerd in één complete toepassing.

Logres als uw KCS Wholesale partner voor service & onderhoud

Hebt u interesse in KCS Wholesale? Dan is Logres dé ideale partij om u op weg te helpen. Wij hebben bijna 25 jaar ervaring met het implementeren van KCS Wholesale software in diverse branches.

De Logres-aanpak bij het implementeren van KCS Wholesale voor service & onderhoud is herkenbaar aan de pragmatische werkwijze. Onze adviseurs zijn behalve ervaren ook zeer betrokken bij uw bedrijf.

Zij overzien bovendien het gehele traject en kijken verder dan de implementatie van de software alleen. Het gaat dan bijvoorbeeld ook om het informeren en enthousiasmeren van uw personeel voor dit nieuwe systeem, zodat het de software niet alleen praktisch werkt, maar ook door uw medewerkers gedragen wordt. Lees meer over onze werkwijze.

Vragen over KCS Wholesale voor service & onderhoud

Heeft u na het lezen van de bovenstaande tekst nog vragen over KCS Wholesale voor service en onderhoud of de implementatie daarvan? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

  • Vul hier de eerste twee letters in van onze bedrijfsnaam.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense