KCS Wholesale voor groothandel

De groothandelsmarkt is uiterst dynamisch en uitdagend. Ontwikkelingen aan de afnemerskant, margedruk en internationalisering leiden ertoe dat uw onderneming steeds opnieuw zijn toegevoegde waarde moet aantonen. U bent dagelijks op zoek naar manieren om de marges te verbeteren en de omzet te vergroten: de volgende stap is een compleet Enterprise Resource Planning-systeem (ERP).

De voordelen? In één volledig geïntegreerd systeem werken inkoop en verkoop samen, wordt de financiële administratie automatisch bijgewerkt en kunnen analyses leiden tot optimalisatie van voorraadbeheer en marketing.

Je ziet dat dit systeem gebouwd is voor groothandels. Overal is over nagedacht.

Christiaan Verhagen
Gelecon

Goede ERP-software ondersteunt uw dagelijkse werkprocessen in de organisatie en geeft u inzicht in kansen voor verbetering. Een oplossing als KCS Wholesale voor groothandel biedt uw onderneming de ondersteuning die nodig is. Met als resultaat de voorsprong op uw concurrentie waarnaar u op zoek bent.

Voor welke bedrijven is KCS Wholesale?

Voor verschillende branches: handelsbedrijven, bedrijven in de service en onderhoud en dienstverleners biedt Unit4 uitkomst. Met KCS Wholesale heeft u alle kernactiviteiten van uw bedrijf geïntegreerd in één complete toepassing.

Een aparte branche binnen de handelsbedrijven is de emballage- of verpakkingsindustrie. Logres heeft veel ervaring met bedrijven in deze branche. Bekijk ook onze speciale pagina voor de verpakkingsindustrie.

Bekijk pagina

Logres als uw KCS Wholesale partner

Hebt u interesse in KCS Wholesale voor groothandel? Dan is Logres dé ideale partij om u op weg te helpen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het implementeren van KCS Wholesale software in diverse branches.

De Logres-aanpak bij het implementeren van KCS Wholesale voor groothandel is herkenbaar aan de pragmatische werkwijze. Onze adviseurs zijn behalve ervaren ook zeer betrokken bij uw bedrijf.

Zij overzien bovendien het gehele traject en kijken verder dan de implementatie van de software alleen. Het gaat dan bijvoorbeeld ook om het informeren en enthousiasmeren van uw personeel voor dit nieuwe systeem, zodat het de software niet alleen praktisch werkt, maar ook door uw medewerkers gedragen wordt. Lees meer over onze werkwijze.

Vragen over KCS Wholesale voor groothandel

Heeft u na het lezen van de bovenstaande tekst nog vragen over KCS Wholesale voor groothandel of de implementatie daarvan? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

  • Vul hier de eerste twee letters in van onze bedrijfsnaam.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense