Databalance

Databalance is een belangrijke partner van Logres Business Solutions als het gaat om het hosten van uw ERP-systeem. 

Databalance Services is opgericht in 1998. Databalance is een ‘Cloud Service Provider’. De diensten worden aangeboden vanuit de modernste datacenters. Met locaties boven zeeniveau en dubbele betonnen schelpen behoren deze tot de veiligste datacenters in Europa voor de huisvesting van IT-omgevingen.

Deze partij creëert en onderhoudt een hoge beschikbaarheid voor al uw systemen. Databalance is gespecialiseerd in datacenterdiensten zoals hosting, Co-Location, PaaS, IaaS en op maat gemaakte IT-oplossingen.

Databalance staat bekend om een uitstekende en snelle service. Uw data en tools zijn altijd beschikbaar, zodat u zich kunt richten op uw core business. De veiligheid en beschikbaarheid van uw gegevens staan hoog in het vaandel. Zo is Databalance ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

SAP Partner

Databalance is een SAP PE Services partner. Het gaat om het toepassen van de snelste beschikbare infrastructurele technieken voor bestaande landschappen, greenfield installaties en POC-omgevingen. De SAP ERP software kan op meerdere platformen worden geïnstalleerd, Databalance levert deze platformen als managed private cloud oplossingen.

De beschikbare platformen zijn:

  • Intel (Microsoft, Linux)
  • IBM Power (Linux, AIX, Power-i)

Voor deze platformen zijn verschillende hoge beschikbaarheidsopties beschikbaar. Oplossingen zoals SAP HANA System replicatie of Hyper Swap, helpen uw organisatie om het risico van dataverlies te verlagen. Als SAP gold partner helpt Databalance graag met de beste cloudoplossingen in de markt.

www.databalance.nl

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense