Unit4 Wholesale

Let op: Unit4 Wholesale heet sinds augustus 2020 KCS Wholesale. Deze pagina wordt niet meer actief onderhouden. Kijk voor alle informatie over KCS Wholesale op deze pagina.

Waarom is Unit4 Wholesale zo succesvol? De applicatie is samen met bedrijven uit de handelssector ontwikkeld en biedt daarom precies waaraan u behoefte hebt als het gaat om ERP software voor uw bedrijf.

Unit4 Wholesale (tot november 2018 Unit4 Multivers Groothandel geheten) is een instrument waarmee u kunt inspelen op ontwikkelingen binnen de markt. Het is flexibel is en groeit mee met uw ambitie en doelstellingen. Unit4 Wholesale verbetert het rendement op alle niveaus van uw organisatie.

Verhoog uw rendement met Unit4 Wholesale

De modules van de bedrijfssoftware zijn volledig met de backoffice geïntegreerd, zodat u informatie realtime kunt verwerken. U kunt dus ook sneller inspringen op veranderingen binnen de markt.

Je merkt echt dat dit systeem gemaakt is voor groothandels

Christiaan Verhagen
Gelecon

Toepassingsgebieden Unit4 Wholesale

De toepassingsgebieden van Unit4 Groothandel zijn handel, import en export, assemblage, service en onderhoud. Een groot voordeel voor u, is dat de software modulair is opgebouwd. U bepaalt welke aanvullende functionaliteit voor uw bedrijf relevant is; we lichten vast twee functionaliteiten uit die voor elke succesvolle groothandel noodzakelijk zijn.

Voorraadbeheersing is in elk handelsbedrijf een van de voorwaarden voor succes. Unit4 Wholesale biedt u optimaal inzicht in de drie bepalende factoren voor uw voorraad: inkoop, verkoop en logistiek.

De financiële administratie is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Het financiële deel van uw ERP software is dus minstens zo belangrijk als het logistieke deel. Unit4 onderstreept dit.

Bekijk meer mogelijkheden van dit ERP-systeem op de website van Unit4

Voor welke bedrijven is Unit4 Wholesale?

Voor verschillende branches: handelsbedrijven, serviceverlenende bedrijven en dienstverleners biedt Unit4 uitkomst. Met Unit4 Wholesale heeft u alle kernactiviteiten van uw bedrijf geïntegreerd in één complete toepassing.

Unit4 Wholesale kosten & implementatie

Bent u op zoek naar de kosten voor het implementeren van Unit4 Wholesale? Of heeft u andere vragen? Stel deze gerust! Wij beantwoorden uw vraag altijd binnen twee werkdagen.

Adviesgesprek & prijsindicatie   Stel uw vraag

Logres als uw Unit4 Wholesale partner

Heeft u interesse in Unit4 Wholesale? Dan is Logres dé ideale partij om u op weg te helpen. Wij hebben 25 jaar ervaring met het implementeren van Unit4 Wholesale software in diverse branches. Meer over het partnerschip met Unit4

De Logres-aanpak bij het implementeren van Unit4 Wholesale is herkenbaar aan de pragmatische werkwijze. Onze adviseurs zijn behalve ervaren ook zeer betrokken bij uw bedrijf. Zij overzien bovendien het gehele traject en kijken verder dan de implementatie van de software alleen.

Het gaat dan bijvoorbeeld ook om het informeren en enthousiasmeren van uw personeel voor dit nieuwe systeem, zodat het de software niet alleen praktisch werkt, maar ook door uw medewerkers gedragen wordt. Lees meer over onze werkwijze.

Unit4 Wholesale: alle voordelen in één video


Blogs over Unit4 Wholesale

KCS Wholesale
KCS Wholesale is een ERP-pakket van Unit4, speciaal voor handelsondernemingen. In dit pakket kunt u o.a. uw voorraad bijhouden, de verkopen registreren en de facturatie hiervan regelen.

KCS Wholesale functionaliteiten

Binnen uw bedrijf spelen allerlei processen. KCS Wholesale biedt u direct inzicht in de verschillende processen en maakt schakelen tussen verschillende afdelingen eenvoudiger. De oplossingen dit systeem u biedt, omvatten uw hele onderneming.

Financieel management

De financiële administratie volledig geïntegreerd met uw inkoop-, verkoop en logistieke processen. Van grootboek en facturering tot debiteuren en crediteuren: inzicht in uw complete financiën.

Rekening courant

Koppel samenhangende administraties van verschillende fiscale entiteiten en beheer die vanuit één administratie.

Verkoopadministratie

Alle verkoopdocumenten overzichtelijk in één systeem. Nooit meer een factuur kwijt!

CRM

Uw klantenbestand eenvoudig en altijd up-to-date. De juiste relatiebeheer software stelt u in staat beter in te spelen op de behoefte van uw klanten en klantgerichter te opereren.

Inkoop- en voorraadbeheer

Beheer en onderhoud op één centrale plek al uw transacties. Bestellingen, voorraad, creditnota’s, offertes, klantorders, facturen en debiteuren: alles is geïntegreerd in het systeem.

Assemblage

Assemblage en productie volledig ondersteund. Tijdige inkoop en voorraadbeheersing onder controle, benodigde voorraad- en inkoopadviezen automatisch gegenereerd.

Servicemanagement

Optimaliseer het potentieel van uw serviceafdelingen en bied ondersteuning voor serviceactiviteiten en klanteninteracties.

Warehousemanagement

Uw magazijnbeheer wordt overzichtelijk en efficiënt. Inclusief voorraadniveaus, artikelbeheer, prijslijsten, speciale prijsafspraken, verplaatsingen tussen magazijnen en transacties.

Verladingen

Identificeer containers die onderweg zijn gemakkelijk en vergelijk gewichtsverklaringen zoals deze door uw klanten of leveranciers worden verzonden.

Distributie

De juiste functionaliteit om de uitdagingen die voorkomen bij distributie en Supply Chain aan te kunnen. Per klant of leverancier zijn specifieke afspraken aan te geven.

Transsmart Interface

Automatiseer uw logistieke proces tussen leveranciers, magazijnen en klanten. Wissel informatie naadloos uit van en naar uw vervoerders.

EDI

Verstuur en ontvang elektronische berichten zoals orders, pakbonnen en facturen. Automatische vertaling naar berichtenstandaards als EDIFACT en XML, en voor de overdracht naar postbussystemen als X400 en internet.

Intercompany integratie

Aanvragen, orders, inkopen, inkoop-, verkoop- en omzetstatistieken zijn op totalen, maar ook per administratie (bijvoorbeeld BV) te beheren.

E-commerce

Geef uw klanten 24/7 tot uw online catalogus, hun eigen orderhistorie en accountgegevens. Maar vooral: weet zelf precies wat er gebeurt in uw webwinkel.

Mobile sales

Een webbased oplossing geschikt voor mobiele toepassingen. U ondersteunt hiermee uw vertegenwoordigers in het order-entryproces en voorziet hen op ieder moment van de dag van de meest recente informatie via hun tablets.

Connectivity

Uw ERP systeem gekoppeld aan al uw informatiesystemen, toegankelijk voor uw organisatie en werknemers. Ontsluit alle data op één centrale plek met onze connectivity-oplossing.

Toon alle functionaliteiten

Ontdek de mogelijkheden van Unit4 Wholesale2 voor uw bedrijf!

Aanvullingen op Unit4 Wholesale

Unit4 Wholesale is aan te vullen met diverse add-ons net extra functionaliteiten die ervoor zorgen dat het pakket precies zo is ingericht dat Unit4 Wholesale optimaal bruikbaar is voor uw bedrijf. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over deze aanvullende pakketten.
 • Elvy

  Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatiseert.

  Elvy
 • Qlik Sense

  Qlik Sense is dé slimme tool die u inzicht geeft in de data uit verschillende softwareprogramma’s die u in uw bedrijf gebruikt.

  Qlik Sense
 • Orbis Software

  Met Orbis TaskCentre is het mogelijk om uw bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat zelfs menselijk handelen overbodig wordt.

  Orbis Software