BI, dat is niets voor mij

Zoveel informatie opgebouwd in vele jaren binnen de database(s) van toepassingen (ERP, HRM, CRM, Financieel) zoals deze door uw organisatie worden gebruikt. Ontsluit deze bronnen: lees meer over Business Intelligence (BI).

Soms zijn ondernemers in het MKB zich daarvan niet bewust. Toch is het een bron met ongekende mogelijkheden. Waarom wordt deze bron dan niet aangeboord? Analyse van gegevens levert inzicht op in het reilen en zeilen van de onderneming. Stuurt de ondernemer dan liever op het zogenaamde fingerspitzengefühl? Worden de zogenaamde Business Informatie Systemen gezien als “niet geschikt voor mijn bedrijf”?

Lees meer over Business Intelligence (BI)

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense