webinar elvy

Webinar efficiënt facturen verwerken

Controle, inzicht en tijdwinst!

18 april 2023, 10:00-11:00 uur

Het verwerken van inkomende facturen kan een stuk efficiënter door het proces te digitaliseren en automatiseren. Voorkom handmatig overtypen en laat facturen digitaal fiatteren. Door het factuurverwerkingsproces efficiënter in te richten, krijg je controle, inzicht en bespaar je bovenal een hoop tijd.

Maak kennis met Elvy tijdens het webinar Elvy Factuurverwerking, waarin we de mogelijkheden demonstreren geïntegreerd met Multivers en Boekhoud Gemak.

Elvy Factuurverwerking met Multivers

Tijdens dit webinar komt het factuurverwerkingsproces van kostenfacturen en goederenfacturen aan bod. Aan het einde van het webinar heb je een duidelijk beeld hoe je Elvy kunt inzetten en wat het jou en jouw collega’s oplevert. Maak je, naast jouw financiële software, gebruik van een (maatwerk) ERP systeem? Ook hier hiervoor lichten wij de mogelijkheden toe om processen nóg efficiënter in te richten.

Tip: Ben je verhinderd, maar wel benieuwd naar Elvy? Alle aanmeldingen ontvangen de opname na afloop!

Inschrijven

 

Enkele voordelen van Elvy met Multivers

We geven je alvast een klein voorproefje van enkele voordelen van Elvy:

  • Real-time integratie.
  • Facturenarchief in Multivers én Elvy
  • Matchen van goederenfacturen m.b.v. 3-way matching
  • Uitgebreide fiatteringsmogelijkheden
  • Prijsmodel is onbeperkt in het aantal documenten en administratie

Lees meer voordelen

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense