Webinar Elvy Factuurverwerking met SAP Business One

Controle, inzicht en tijdwinst!

Het verwerken van inkomende facturen kan een stuk efficiënter door het proces te digitaliseren en automatiseren. Voorkom handmatig overtypen en laat facturen digitaal fiatteren. Door het factuurverwerkingsproces efficiënter in te richten, krijg je controle, inzicht en bespaar je bovenal een hoop tijd.

Maak kennis met Elvy tijdens het webinar Elvy Factuurverwerking, waarin we de mogelijkheden demonstreren geïntegreerd met SAP Business One.

Praktische informatie webinar

In dit webinar demonstreren we de mogelijkheden van Elvy Factuurverwerking, geïntegreerd met SAP Business One. Aan het einde van het webinar heb je een duidelijk beeld hoe je Elvy kunt inzetten voor het efficiënter verwerken van jullie inkomende kosten- en goederenfacturen. Zowel het boeken als het fiatteren van facturen komt aan bod.

Tip: Ben je verhinderd, maar toch nieuwsgierig? Alle registraties ontvangen de opname na afloop!

Datum: 21 maart 2024
Tijd: 10:00-11:00 uur
Locatie: Online

Inschrijven

 

De voordelen van Elvy

  • Real-time integratie met SAP Business One
  • Volledig digitaal facturenarchief in SAP Business One en Elvy
  • Matchen van inkoopfacturen met geregistreerde inkopen
  • Uitgebreide mogelijkheden voor het fiatteren van facturen
  • Prijsmodel is onbeperkt in het aantal documenten en administraties

Over Elvy

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense