25 april 2019: Webinar over Qlik Sense

Ontdek de inzichten in uw data door de inzet en mogelijkheden van Qlik Sense

Wanneer u manager of leidinggevende bent bij heeft u de beschikking tot enorm veel cijfers en informatie. De vraag is alleen: wat doet u met deze informatie? En kunt u hier werkelijk van leren? Welke business inzichten hebt u nog niet?

Het probleem met cijfers en informatie is vaak dat het niet makkelijk inzichtelijk is en bovendien zit de informatie die u nodig hebt om goede beslissingen te nemen in diverse systemen verborgen en daarom is het ontsluiten en vergelijken van de beschikbare data een tijdrovende bezigheid.

Het probleem met cijfers en informatie is vaak dat het vergelijken ervan een tijdrovende bezigheid is. Kan het ook anders?

Zou het daarom niet handig zijn als u de informatie die u nodig hebt uit diverse bronnen in één overzichtelijk actueel dashboard te zien krijgt?

Met Qlik Sense kunt u informatie uit alle diverse bronnen eenvoudig samenbrengen in visueel inzichtelijk dashboards en wanneer u een dashboard of rapportage eenmaal hebt samengesteld, is een nieuwe rapportage samenstellen slechts een druk op de knop. Tijdwinst dus!

Nieuwe inzichten

Het koppelen en vergelijken van informatie uit diverse bronnen of overzichten biedt verrassende nieuwe inzichten. Inzichten die zeer waardevol of zelfs cruciaal kunnen zijn voor uw organisatie.

Sterker nog: dankzij Qlik Sense ontdekt u ineens dat er meer mogelijk is met de data die u tot uw beschikking hebt, dan u tot nu toe voor mogelijk had gehouden. Klanten van Logres ontdekten bijvoorbeeld:

  • Financiële dynamische cashflow forecasting
  • Betalingsgedrag per debiteur
  • Sales forecasting
  • Welke klanten bestellen niet meer (de 0 euro klanten!)
  • De leverbetrouwbaarheid van leveranciers
  • Welke verkooporders kunnen niet op tijd geleverd worden?

En zo zijn er nog veel meer voorbeelden die klanten van Logres inmiddels ondergebracht hebben in Qlik Sense en meer inzicht gekregen hebben om de juiste beslissingen te nemen.

Tijdens het Qlik Sense webinar op donderdag 25 april a.s. van 10 – 11 uur, nemen wij u graag mee in de onuitputtelijke mogelijkheden zodat u kunt beoordelen wat voor uw organisatie de meerwaarde van Qlik Sense kan zijn.

Terugkijken van deze webinar

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense