Webinar 7 juli: Hoe te voldoen aan de veranderende behoefte van jouw B2B klanten?

Hoe bereik je online je B2B-klant en wat zijn de behoeften van B2B-klanten en hoe kan je aan deze constante veranderende behoeften als groothandelaar of productiebedrijf voldoen?

Wij zijn ervan overtuigd dat het hebben van een online verkoopkanaal helpt bij het sneller en flexibeler inspelen op de veranderende behoeftes van de B2Bklant.

Een online verkoopkanaal: hoe werkt dat?

Dat zal onze partner Sana Commerce toelichten in een webinar dat we gezamenlijk organiseren op 7 juli. dit webinar zullen de volgende punten behandeld worden:

  • De belangrijkste aspecten waar je aan moet voldoen volgens jouw klanten
  • Tips voor het opstarten van een online verkoopkanaal
  • Waarom integratie met SAP Business One HANA de sleutel tot succes is voor een succesvol online verkoopkanaal.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in. Schrijf je ook in als je niet aanwezig wilt zijn maar wel graag de opname wilt ontvangen.

Inschrijven

Datum: 7 juli 2020
Tijd: 10.30 – 11.00

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense