Resolv Operations Transaction Cenre

Resolv Operations Transaction Centre: SAP Business One was nog nooit zo toegankelijk en overzichtelijk!

SAP Business One is een fantastisch ERP-systeem dat in de basis enorm goed in elkaar zit. Alles klopt, alles is real-time en alles is terug te halen. Toch zien we soms dat klanten moeite hebben om bepaalde informatie te vinden en te vergelijken. Het Resolv Operations Transaction Centre is de oplossing.

Welke informatie je uit SAP Business One nodig hebt voor je dagelijkse werkzaamheden is nogal afhankelijk van de functie die je bekleed. Resolv onderscheid vier hoofdcategorieën: Operational Managers, Sales, Customer Service en Business Owners. Voor elke functiecategorie heeft Resolv nu een eigen “entree” tot het systeem gerealiseerd.

Voor elke functiecategorie heeft Resolv een eigen “entree” tot SAP Business One gerealiseerd.

Het Resolv Operations Transaction Centre is méér dan een dashboard: daar bestaan er wel meer van. Een dashboard geeft inzicht, maar je moet altijd doorklikken om de details te achterhalen. In het Resolv Operations Transaction Centre is alles er juist op gericht om zo snel mogelijk (binnen zo min mogelijk klikken) relevante details uit SAP Business One naar boven te halen en overzichtelijk te presenteren. In één oogopslag en zo mogelijk in één scherm.

Wat zijn transactions?

Om welke details of informatie gaat het? Resolv gebruikt de term ‘transactions’ niet voor niets: het gaat om een wijziging van informatie op een bepaald moment. Een gewijzigde status is bijvoorbeeld een transactie, maar ook een verstuurde inkooporder, een klantcontactmoment of een voorraadwijziging.

Transactions uit het verleden zijn waardevolle informatie op het moment dat er een nieuwe transactie aan zit te komen, wanneer er een klantgesprek plaatsvindt of wanneer er een businessbeslissing genomen moet worden.

Of je nou operational manager, sales manager, customer service of business owner bent: je wilt de transactions die je nodig hebt zo snel mogelijk paraat hebben, en – nog belangrijker – ook kunnen vergelijken.

Transactions vergelijken

Precies dat doet het Operations Transaction Centre voor je: transactions op zo’n manier presenteren, dat je snel en gemakkelijk vergelijken kunt.

Vergelijk bijvoorbeeld historische data met nieuwe data. Of vergelijk customerservicetickets die bij andere klanten gesignaleerd werden met nieuwe tickets. Vergelijk procesflows, klantorders of winstmarges. Alles wat je nodig hebt is al voorgeselecteerd door Resolv.

Het Resolv Operartion Transaction Centre bespaart je vooral veel tijd. Tijd die je normaal gesproken nodig had om informatie te zoeken en te vergelijken. Of tijd die je zou kunnen besteden aan het bouwen van een custom dashboard of custom overzicht. De add-on toont je direct in één keer de meest relevante informatie over verkooporders, inkooporders en zendingen. Informatie die juist voor jouw rol in de organisatie het meest van belang is.

Het Resolv Operartion Transaction Centre bespaart je vooral veel tijd en toont je direct de meest relevante informatie in één oogopslag, speciaal voor jouw rol in de organisatie.

Natuurlijk zijn er al eerder deeloplossingen voor verschillende overzichten en functierollen gebouwd door SAP-partners, maar zo effectief als het Resolv Operations Transaction Centre zagen wij het nog niet eerder.

Uitproberen

Kortom: wil je snel stappen zetten en SAP Business One effectiever in gaan zetten? Probeer dan het Resolv Operations Transaction Centre eens uit. Bij Logres helpen we je graag met een proefaccount.

Aanvragen

Nog niet overtuigd? Bekijk dan de webinar van Achieve IT, het bedrijf achter Resolv van 21 februari 2021:

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense