Webinar: De voordelen van SuperOffice CRM geïntegreerd met KCS Wholesale

Een ERP-systeem is al krachtig in zichzelf. Maar: gekoppeld aan een CRM-systeem wordt uw ERP-systeem nog veel krachtiger. Een goed CRM of klantenrelatiebeheersysteem is een bedrijfsstrategie voor de hele organisatie. De filosofie van CRM is simpel: zet de klant op de eerste plaats. 

CRM-software brengt alle informatie van de verschillende afdelingen van het bedrijf bij elkaar om van elke klant een up-to-date totaalbeeld te vormen. Hierdoor kunnen medewerkers die klantcontact hebben zoals de afdelingen verkoop, marketing en klantenservice, snel goed overwogen beslissingen nemen over allerlei zaken, van up- en cross-selling tot het verbeteren van de klantcommunicatie en het coördineren van verkoop- en marketingcampagnes.

Wij weten uit ervaring dat u al snel 20% efficiënter werkt door het gebruik van CRM-software.

Aangezien dit een pluspunt is voor uw organisatie zijn is Logres een partnership aangegaan met SuperOffice om u als klant een goede oplossing te kunnen bieden voor een CRM-oplossing gecombineerd met uw Wholesale-applicatie.

Graag willen wij in dit webinar u meenemen in de mogelijkheden en voordelen die CRM uw organisatie kan bieden.

In dit webinar krijgt u antwoord op de volgende vragen:

  • Wie is SuperOffice?
  • Wat zijn de voordelen van CRM?
  • Hoe wordt CRM ingezet bij groothandels?
  • Wat levert CRM mij op?

Wanneer: donderdag 8 april
Tijdstip: 14:00 uur
Duur: Circa 30-45 minuten

Aanmelden

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense