Let op: nieuwe btw-tarieven per 1 januari:

Wholesale-klanten moeten actie ondernemen!

Vanaf 1 januari 2019 wordt het btw-laag tarief van 6% naar 9% verhoogd. In Wholesale ERP zijn al alle functionaliteiten aanwezig om deze btw-verhoging te realiseren. Echter: u moet zelf nog enkele aanpassingen doen.

Het nieuwe btw-tarief heeft impact op prijzen van goederen en diensten, inkoopfacturen en verkoopfacturen en btw-aangifte. Om het nieuwe tarief te rekenen voor al deze zaken moet u handmatig het btw-laag tarief aanpassen in Wholesale ERP. Hoe u dit doen moet staat beschreven in deze pdf.

Testen

Hoewel de wijziging pas op 1 januari van kracht wordt raden wij u aan om de wijziging alvast uit te voeren in de testomgeving van uw pakket en de gerelateerde processen daar uitvoerig te testen.

Uiteraard kan de Supportafdeling van Logres u waar mogelijk ondersteunen met de wijzigingen die u uitvoeren moet.

Wees op tijd!

Zorg ervoor dat u tijdig contact met ons opneemt wanneer u vragen hebt of problemen ondervindt. Rondom de kerstperiode zijn wij verminderd bereikbaar en kunnen minder snel reageren op uw supportverzoek.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Software Gemak (voorheen: Unit4 Multivers) is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Software Gemak is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Software Gemak