Webinar Geautomatiseerde Factuurverwerking met Elvy en KCS Wholesale

Veel bedrijven verwerken hun facturen nog handmatig terwijl dat eenvoudig geautomatiseerd en gedigitaliseerd kan worden. Facturen kunnen verspreid binnenkomen in verschillende vormen. De ene op papier, velen digitaal als PDF en anderen weer digitaal, maar als e-factuur (UBL/XML). Boeken (matchen), archiveren, fiatteren en uiteindelijk betaalbaar stellen in KCS Wholesale, wordt daarmee niet makkelijker.

Hoe houdt u inzicht en controle over het gehele proces en hoe kan dit proces efficiënter worden ingericht en uitgevoerd? Het antwoord is simpel: Elvy Factuurverwerking!

Meld u nu aan voor het webinar ‘Meer grip met Elvy Factuurverwerking‘!

Enkele voordelen van Elvy:

  • Real-time koppeling en volledige integratie met KCS Wholesale;
  • Verwerken van zowel item- als servicefacturen;
  • Uitgebreide mogelijkheden voor fiattering;
  • Onbeperkt aantal documenten en administraties.

Inhoud van het webinar

Tijdens dit webinar laten wij u zien hoe u het factuurverwerkingsproces eenvoudig met Elvy kan digitaliseren en automatiseren in combinatie met KCS Wholesale. Van het binnenhalen tot het boeken, archiveren en fiatteren van de facturen. Het gehele proces zullen wij tijdens het webinar met u doorlopen.

U krijgt onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Wat zijn de voordelen van digitalisering en hoe werkt het?
  • Welke oplossingen biedt Elvy hiervoor?
  • Wat zijn de voordelen van het werken met Elvy?
  • Hoe werkt Elvy in relatie tot KCS Wholesale?
  • Wat zijn de prijzen voor het gebruik van Elvy?

Aan het einde van het webinar heeft u een duidelijk beeld over hoe u Elvy kunt inzetten voor het efficiënter verwerken van uw inkomende facturenstroom.

Tijdstip & aanmelden

Wanneer: Dinsdag 4 december
Tijdstip: 10:00 uur
Duur: Circa 1 uur

Meld u hier aan

Heeft u vragen over het webinar of de onderwerpen, neem dan contact met ons op.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense