Inspiratiesessie papierloos magazijn met Wholesale ERP

Komt u op 3 oktober 2019 naar de Inspiratiesessie papierloos magazijn met Wholesale ERP? Deze sessie wordt georganiseerd door onze partner Actemium in Zevenaar.

In deze sessie ervaart en leert hoe u met barcode scanning en voice picking de logistieke processen in uw magazijn automatiseert en verbetert. Het resultaat? Minder administratie, betrouwbare en transparante processen en een snellere en efficiëntere orderverwerking.

Onderwerpen:

  • Wat is Basic LES?
  • Voordelen van papierloos werken
  • Standaard integratie met UNIT4
  • Ordermanagement voor het toekennen van orders aan gebruikers
  • Live demonstratie van orderpicking met barcode scanning en voicepicking
  • Management rapportages

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
Wholesale ERP is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over Wholesale ERP
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense
Software Gemak (voorheen: Unit4 Multivers) is al jaren een vertrouwde naam in Nederland. De software van Software Gemak is simpel, duidelijk, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in tal van branches.
Meer over Software Gemak