voordelen kcs wholesale

Acht voordelen van KCS Wholesale volgens onze klanten

Als je in één keer een ERP-pakket wilt dat alle nodige functionaliteiten voor groothandels in zich heeft, is KCS Wholesale een uitstekende keus. Acht voordelen van KCS Wholesale, aan de hand van acht klantuitspraken…

 • De mogelijkheden zijn in principe onbeperkt en het mooie ervan is dat er aan alles gedacht is. Je merkt dat dit systeem echt gemaakt is voor groothandels.

  Christiaan Verhagen
  Gelecon
  Bekijk volledige referentie
  Wholesale is speciaal gemaakt voor groothandels en is jarenlang doorontwikkeld, zodat alle functionaliteiten die groothandels nodig hebben erin zitten. Het systeem is ongelooflijk compleet en voelt voor groothandels vertrouwd. De functionaliteiten lossen herkenbare problemen op en zijn direct bruikbaar.

 

 • Dankzij KCS Wholesale kan Riverdale nu vertrouwen op de voorraad. Naast de behaalde tijdwinst is het aanzienlijk minder foutgevoelig.

  Patrick de Klein
  Riverdale Fashionable Living
  Bekijk volledige referentie
  Efficiënt voorraad beheren is dé manier om winst te maken voor groothandels. Het is het spel waarin het draait om inspelen op de marktvraag en snel kunnen leveren als de klant erom vraagt. Tegelijk wil je de voorraad zo klein mogelijk houden, zodat producten niet staan te verstoffen op de plank. KCS Wholesale regelt dat digitaal en zorgt ervoor dat de balans tussen inkoop en verkoop optimaal is.

 

 • Met KCS Wholesale is het versturen van facturen volledig geautomatiseerd.

  Arie de Mik
  JK Nederland
  Bekijk volledige referentie
  Facturatie kan veel tijd kosten in een groothandel. Bij JK-Nederland waren er diverse typen contracten die elk om een eigen manier en moment van facturen vroegen. Met KCS Wholesale in combinatie met de Elvy is facturatie nu (na controle) slechts een druk op de knop. Dat scheelt veel tijd!

 

 • Ik heb acht man in de buitendienst in vier verschillende landen. Die willen voortdurend weten: waar sta ik met mijn omzet, welke omzet mis ik nog en waar liggen de kansen? Die informatie kunnen ze nu realtime inzien op hun mobiel telefoon.

  Paul Greuvers
  Sympafix
  Bekijk volledige referentie
  Om goede deals te kunnen sluiten is toegang tot orders, omzet en statussen enorm belangrijk voor salesmanagers. KCS Wholesale geeft altijd realtime inzicht, zodat zij op alle vragen antwoord kunnen geven en voorstellen kunnen doen die ook waargemaakt kunnen worden.

 

 • Operationeel gezien is het systeem toegankelijk. Mensen beschikken altijd over de juiste informatie.

  Willem Mulderij
  Decostar
  Bekijk volledige referentie
  KCS Wholsales is niet alleen volledig, maar ook toegankelijk. De informatie wordt overzichtelijk gepresenteerd en het systeem gaan gebruiken kost niet dus veel moeite. Dat maakt KCS Wholesale zo aantrekkelijk voor groothandels!

 

 • De communicatie richting de klant is veel dynamischer geworden. Er zijn lay-outs afgestemd, specifiek voor de desbetreffende klant en de gegevens in KCS Wholesale zijn gekoppeld aan het CMS van de webshop.

  Edwin de Vreugt
  Toko International
  Bekijk volledige referentie
  Ook de klant profiteert als groothandels KCS Wholesale gaan gebruiken. Tegelijk met de ingebruikname van KCS Wholesale stappen klanten vaak over naar een e-commerceplatform of webshop waarin hun klanten gemakkelijk orders kunnen plaatsen die direct in behandeling worden genomen. Hierbij is geen menselijke tussenkomst meer nodig. De prijzen in de webshop zijn afgestemd op specifieke prijsafspraken en zijn ook in het buitenland correct.

 

 • Onze verkopers kunnen zich nu volledig richten op het halen van hun targets en hoeven zich niet meer bezig te houden met andere activiteiten.

  Jaap Hoogendijk
  Hoogendijk Import Export
  Bekijk volledige referentie
  Veel mensen houden van hun vak, maar ervaren de administratie als een blok aan het been. Door het implementeren van KCS Wholesale worden administratieve werkzaamheden tot een minimum beperkt en kunnen je medewerkers gewoon doen waar ze goed in zijn en waar ze talent voor hebben.

 

 • We ontdekken nog wekelijks nieuwe handigheden!

  Christ Bakker
  KMC Chain Europe
  Bekijk volledige referentie
  KCS Wholesale wordt voortdurend doorontwikkeld. Nieuwe externe software wordt aangesloten, nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd en bestaande functionaliteiten worden verbeterd. Het is dus een levend pakket waarin elke week nieuwe mogelijkheden worden gereleased. De consultants van Logres kunnen je helpen om optimaal gebruik te maken van de vele mogelijkheden.

Zelf ervaren?

De voordelen van KCS Wholesale zelf ervaren? Vraag een demo op maat aan! Onze adviseurs leggen je graag uit wat dit systeem voor jouw groothandel zou kunnen betekenen.

Plan een adviesgesprek

 

 

 

 

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense