Webinar Qlik Cloud Data & Analytics Tour 2021

Driving action with modern cloud analytics

Voor de zesde keer organiseert onze Qlik-partner, Active Professionals, de Qlik Cloud Data & Analytics Tour. Active Professionals geeft op 8 juni een masterclass hoe Qlik, met Qlik Sense en haar Cloud & SaaS mogelijkheden, inspeelt op het aspect “Active Intelligence”.

In deze masterclass ziet u de nieuwste en meest geavanceerde mogelijkheden voor data analyse door middel van het Qlik Sense Enterprise en het Qlik Sense Enterprise SaaS platform.

Kom meer te weten over:

  • De nieuwste functionaliteiten van Qlik Sense;
  • Qlik Sense SaaS;
  • De kracht van Qlik, inclusief AI mogelijkheden;
  • De mogelijkheden van real-time data integratie, waardoor u verschillende databronnen kunt verbinden;
  • Hoe Active Intelligence ervoor zorgt dat bedrijfskansen beter benut worden;
  • De praktijkcase van Slachtofferhulp Nederland;
  • Qlik en stel uw vragen aan de Qlik experts.

Praktijkcase Slachtofferhulp Nederland

Carolin Walter, Business Intelligence Adviseur & Data Scientist bij Slachtofferhulp Nederland, laat zien hoe zij de transitie hebben gemaakt van een traditionele Business Intelligence omgeving naar een “Active Intelligence” platform, waar Data Analytics ervoor zorgt dat de juiste beslissingen sneller genomen kunnen worden.

Reserveren

Mis het niet! Reserveer vandaag nog uw plek!

Dinsdag 8 juni 2021, 09:30 – 11:30

Aanmelden

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense