webinar elvy

Webinar Elvy factuurverwerking met KCS Wholesale

In november organiseert onze partner Elvy een webinar voor Wholesale-gebruikers. Verwerk jij je kosten- en goederenfacturen al optimaal? Vaak is er ruimte voor verbetering. Elvy Factuurverwerking is de oplossing voor het efficiënt verwerken van facturen.

Of jouw leverancier deze nu als papier, als PDF of als e-factuur (UBL/XML) verzendt, Elvy zorgt ervoor dat uw factuurverwerkingsproces op orde is. Van het inlezen tot het boeken en van het archiveren tot het fiatteren.

Op dinsdag 16 november 2021 van 9.30 tot 10.30 uur demonstreren wij je tijdens het webinar de mogelijkheden van Elvy Factuurverwerking geintegreerd met Wholesale. Na afloop heb je een duidelijk beeld hoe je Elvy kunt inzetten voor het efficienter verwerken van jullie inkomende kosten- en goederenfacturen.

Meld je nu aan voor het webinar!

Enkele voordelen van Elvy

We geven je alvast een klein voorproefje van enkele voordelen van Elvy:

  • Real-time integratie met KCS Wholesale
  • Volledig digitaal facturenarchief in KCS Wholesale en Elvy
  • Matchen van goederenfacturen m.b.v. 3-way matching
  • Uitgebreide mogelijkheden voor het fiatteren van facturen
  • Prijsmodel is onbeperkt in het aantal documenten en administraties

Wanneer: dinsdag 16 november 2021
Tijdstip: 09.30 uur
Duur: Circa 1 uur

Meld je nu aan

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense