Unit4 Bedrijfssoftware wordt ‘Multivers’

Logres is al meer dan 25 jaar de trotse partner van Unit4. Dit bedrijf werd een tijdje geleden al overgenomen door Exact. De softwareoplossing ‘Unit4 Multivers’ gaat nu ook anders heten. Er is gekozen voor de naam ‘Multivers’. Inhoudelijk verandert er niets aan het ERP-systeem.

De bedrijfssoftware van Unit4 helpt honderden bedrijven in Nederland in grip te krijgen op hun werk- en bedrijfsprocessen. Simpel, doeltreffend en efficiënt. Ook na de naamswijziging zal de aanpak hetzelfde zijn – maar dan uiteraard onder een andere naam.

Wat merkt u als klant van deze wijziging?

In uw ERP-software zult op korte termijn een ander logo terugzien. Ook de steunkleuren wijzigen van groen naar oranje. Inhoudelijk verandert er echter weinig. Alle modules en functionaliteiten blijven op dezelfde manier werken.

Hoewel Unit4 Multivers is overgenomen door Exact blijft hetzelfde team onverminderd verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van het pakket. Ook de contractvoorwaarden blijven ongewijzigd en als gebruiker van Multivers kunt u dezelfde kwaliteit verwachten die u van Unit4 Multivers gewend was.

Hebt u vragen of behoefte aan support? Dan kunt u Logres bellen, zoals u gewend was. Wij zitten voor u klaar! Ook kunt u kijken op de website van Multivers.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense