Webinar Boyum Cloud Apps 13 oktober

Graag nodigen we u uit voor een informatieve webinar op 13 oktober 2022 om 11.00 uur. In deze webinar laten we u de voordelen zijn van de nieuwe Boyum Cloud Apps. Dit zijn toevoegingen voor SAP Business One die direct te gebruiken zijn en enorme voordelen kunnen opleveren voor de onderlinge samenwerking in uw bedrijf.

Het betreft toevoegingen voor productiemedewerkers, productieplanners, kwaliteitscontrolemedewerkers en shop floor managers. Deze zogenaamde Cloud Apps van onze partner Boyum IT werken bijzonder intuïtief, zijn simpel in gebruik en kunnen in 1 dag worden geïmplementeerd.

Het bijzondere ervan is dat ze specifiek op specifieke rollen in uw bedrijf zijn geschreven, waardoor ze de samenwerking tussen medewerkers in verschillende onderdelen van uw bedrijf een enorme boost kunnen geven. Het resultaat: grotere efficiëntie, meer inzicht en een hogere klanttevredenheid.

  • De BUILD cloud app helpt fabrikanten uit de procesindustrie gemakkelijker nieuwe producten te lanceren en bestaande producten door te ontwikkelen. Van idee tot eindproduct.
  • De PRODUCE cloud app verbetert de productieplanning, zowel op beheersniveau als op de werkvloer. U krijgt meer (realtime) inzicht in de werkzaamheden, kan die optimaliseren en verbeteren.
  • DE INSPECT cloud app helpt u om kwaliteitscontroles tot een integraal onderdeel van uw productieproces te maken. Zowel controles op inkomende producten als op producten die uw fabriek of groothandel verlaten en alles daar tussenin.

Hebben we uw interesse gewekt? Schrijft u zich dan in via de onderstaande link:

Inschrijven

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense