Webinar: Elvy Factuurverwerking geïntegreerd met SAP Business One

Jouw service- en itemfacturen efficiënter verwerken in SAP Business One

Dat kan met Elvy Factuurverwerking! Met onze koppeling digitaliseer en automatiseer je het verwerken van facturen eenvoudig: voor het boeken, matchen, archiveren en fiatteren van al jouw inkomende facturen.

Samen met onze partner Elvy organiseren we aanstaande donderdag 3 juni om 13.30 uur een gratis webinar waarin je kennismaakt met alle mogelijkheden van Elvy Factuurverwerking geïntegreerd met SAP Business One. Meld je snel aan!

En kan je er niet bij zijn? Dat is geen probleem. Meld je alsnog aan en ontvang achteraf de opname.

Praktische informatie webinar

Het webinar is gratis te volgen en geeft o.a. antwoord op de volgende vragen: Welke integratie heeft Elvy Factuurverwerking met SAP Business One? Welke voordelen behaal je met de inzet van Elvy? Wat zijn de prijzen voor het gebruik van Elvy? Welke oplossingen heeft Elvy nog meer om te digitaliseren?

De opname van het webinar sturen wij na afloop op. Kan je er niet bij zijn? Meld je gewoon aan, zodat je de opname op een gewenst tijdstip kan terugkijken.

Datum: 3 juni 2021 13.30
Duur: circa één uur
Locatie: Online

Inschrijven

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense