Transport, doe het slim

Op een slimme manier goederen transporteren naar uw klanten en daarbij meer service verlenen, optimaal informeren en tegen lage kosten. Te mooi om waar te zijn zou je zeggen. Maar het kan! Hoe? Lees hier meer over slimme transport.

Wij allen zijn gewend om op alle mogelijke manieren informatie te raadplegen en in te zetten. Dat geldt natuurlijk ook voor de goederenstromen. Denk hierbij aan: wie is de transporteur, waar is mijn zending op dit moment, wanneer komt het binnen, voorbereiden van de ontvangst, documentenstromen en ga zomaar door. Men wil dat graag weten.

Voor u is belangrijk te weten welke transporteur de dienst kan uitvoeren en welke kosten inrekening worden gebracht. Een vergelijkingen kan besparingen opleveringen omdat de tarieven per transporteur afwijken. Zaken als afstand, afmeting, gewicht spelen hierbij een rol.
Wat zijn die kosten nu binnen uw organisatie?

Het leveren van toegevoegde waarde is belangrijk en de concurrent zit niet stil. Dat geldt ook voor het transport. Afnemers worden kritischer en maken keuzes. Het wel of geen service bieden op dit gebied heeft invloed op deze keuze. Wat zijn de ontwikkelingen in uw branche?

Analyse van gegevens biedt inzicht en helpt u operationeel en strategisch bij het nemen van beslissingen. Kan het bijvoorbeeld efficiënter, kosten besparend, service verhogend. Het verschil tussen weten of niet weten kan bepalend zijn.

Tanssmart biedt een cloud oplossing voor alle transport tussen magazijn, vervoerders en klant. Deze oplossing kan tevens worden geïntegreerd met andere ERP, WMS en webshop toepassingen.

De meest eenvoudige stap is het afsluiten van een abonnement zonder integratie met uw huidige toepassing. U kunt snel gebruik maken van de mogelijkheden en extra service bieden.

Het integreren met uw huidige toepassing is uiteraard het meest efficiënt. Een en ander is afhankelijk van de functionaliteit en de technische mogelijkheden van uw huidige pakket. In toepassingen als SAP Business One en UNIT4 Multivers is deze integratie gerealiseerd. De benodigde informatie wordt dan uitgewisseld met Transsmart.

Lees meer over transport.

 

Bekijk alle ERP-modules hier.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense