Webinar SAP Business One Hana Sales app 27 september

Maak kennis met de SAP Business One Sales mobile app voor IOS en Android! In een webinar van 45 minuten laten wij u deze app zien beantwoorden wij uw vragen hierover.

Met de SAP Business One Sales app kunt u uw verkoopactiviteiten overal en op elk gewenst moment afhandelen. Verkoopmedewerkers kunnen toegang krijgen tot de meest relevante bedrijfsinformatie en processen om hen te helpen bij o.a. de volgende zaken:

  • Klanten en verkoopkansen snel en efficient beheren
  • Inzicht in klanten, deals en verkoopactiviteiten
  • Welke acties staan open en moeten opgevolgd worden?
  • Invoer van verkooporders
  • Welke voorraad is beschikbaar van een artikel?

De app is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik een geeft toegang tot realtime gegevens. Alle wijzigingen worden automatisch doorgevoerd in SAP Business One Hana zodat de binnendienst ook direct inzicht heeft in de activiteiten van de buitendienst.

Volg het webinar om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden die voor u het verschil kunnen maken.

Wanneer: Vrijdag 27 september 2019
Tijdstip: 10:00 uur
Duur: Circa 45 minuten

Terugkijken

Heeft u vragen over het webinar of het onderwerp, neem dan contact met ons op.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense