Acht functionaliteiten in KCS Wholesale die u nog niet kende

Wist u dat in KCS Wholesale:

  1. Sinds SP6 fix 38 makkelijk via de zoekbalk rechtsboven in het scherm gezocht kan worden op bijv. factuurnummer, ordernummer, pakbon, referentie, etc?
  2. Unit4 een module verladingen heeft waarin u zeer gemakkelijk transporten/verschepingen uit het buitenland kunt vastleggen. U kunt zo uw inkooporders toevoegen aan containers en zeer accuraat gegevens vastleggen zoals containernummer, transportdocumenten, notities en diverse kosten voor o.a. invoer, douane, transport, etc.Deze kosten kunnen met deze module perfect naar rato doorgerekend worden in uw kostprijs. Ook komen deze verladingen duidelijk terug in uw voorraadprognose. U legt immers ook een datum vertrek en verwachte aankomst vast in de verlading.
  3. Er meerdere verkooporderschermen tegelijkertijd opengezet kunnen worden (vanaf fix 28).
  4. Achter de rechtermuisknop zitten vaak extra instellingen. In het algemeen wordt de rechtermuisknop nog vaak vergeten. Als u in een verkooporder zit, dan kunt u zo bijvoorbeeld gemakkelijk de orderhistorie van een klant opvragen of de voorraad raadplegen.
  5. Sinds de SP6 er met e-mailsjablonen gewerkt kan worden waarbij per gebruiker een gepersonaliseerde handtekening en e-mailtekst meegezonden kan worden via een e-mail wachtrij?
  6. Tabblad ‘ga naar’ een zeer waardevolle functie is? Via dit tabblad kunt u overal in het pakket doorzoomen naar een aanverwante optie. Wilt u bijvoorbeeld vanuit een verkooporder naar uw pakbon toe en naar uw zending of u wilt uw verkoopmarge raadplegen tijdens de orderinvoer? Via tabblad ‘ga naar’ is dit een fluitje van een cent.
  7. In Unit4 kunt werken met ‘live tegels’? Deze tegels zijn interactief en kunnen u voorzien van allerlei informatie. U kunt zo bijvoorbeeld gemakkelijk zien wat de actuele dagomzet is of wat de workload is in het magazijn door alle openstaande magazijnbonnen te tonen. De tegels tonen een omschrijving en een getal zodat u in één oogopslag ziet om welke informatie het gaat. U kunt de tegels op uw eigen pc zetten of op een scherm in het magazijn als praktijkvoorbeeld.
  8. In Unit4 kunt u werken met informatieprofielen. Deze waardevolle optie wordt nog weleens vergeten. Zoekt u een overzichtje dat niet bij de standaardrapportages te vinden is? Dat wil niet zeggen dat Unit4 de informatie niet kan aanbieden, u kunt namelijk naar smaak zelf overzichten samenstellen.Zo kunt u eenvoudig een scherm oproepen met een uitgebreide artikelstamkaart met foto’s, inkoopprijzen, kenmerken, omschrijvingen en vele meer. Of bijv. een handig backoverzicht per klant of handige financiële overzichten. U kunt via deze overzichten ook regelmatig doorklikken zodat u bijv. in de betreffende verkooporderregel terechtkomt.

Hebt u hulp nodig om de zojuist genoemde tips & tricks te realiseren? Aarzel dan niet om Logres te bellen. Wij hebben kundige consultants in dienst die u graag van dienst zijn om deze mooie opties met u op te zetten.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense