KCS Wholesale Konnect klantendag in Bunnik

Op 16 maart 2023 verwelkomen wij je graag, namens Logres, op onze Konnect klantendag in Bunnik. Een middagvullend programma inclusief lunch, meerdere break out sessies, een partnermarkt en de dag sluiten we af met een borrel.

Je kunt kiezen uit twee break out sessies om te volgen. Meld je aan en krijg toegang tot de app waar je jouw sessies kiest.

Break out sessies


Stream 1:  14:45-15:30

 • Digital Services & Integratie: de transitie van de groothandel

  door KCSIn deze sessie vertellen wij over onze visie op digitale oplossingen voor de groothandel. Binnen de KCS groep bieden wij niet alleen verschillende ERP oplossingen voor de handelsbranche, maar ook een verscheidenheid aan oplossingen als Rest API’s, layered apps, e-commerce oplossingen en mobiele applicaties

 • CRM zoals CRM bedoeld is: toekomstgericht en overtuigend

  Partnersessie met CAS

  De verwachtingen van een CRM applicatie en wat het zou moeten kunnen (denk aan mobile first, app’s en integratie met tools als Mailchimp etc.) is steeds verder toegenomen en is een zeer belangrijke rol gaan spelen binnen de groothandelsbranche.


Stream 2: 15:45-16:30 uur

 • Data optimaal benutten: meer waarde uit jouw organisatie data

  Partnersessie met Den of Data

  Inzicht in je data is belangrijk, tijdens deze sessie informeren wij je over de mogelijkheden die wij hiervoor bieden. De potentiële waarde van data is enorm, maar die waarde blijft bij veel organisaties onbenut. Ga van data, naar inzicht naar actie en haal meer waarde uit jouw data.

  Lees meer


Wat is jouw volgende stap in logistieke automatisering?

Partnersessie door Actemium 

Jouw ERP systeem vormt een stevige basis voor de automatisering van jouw logistiek. Wil je een stap verder zetten? Dan zien wij volop kansen. Bijvoorbeeld in een papierloze werkvloer. Of in een koppeling met een volledig WMS, dat jouw processen nog nauwkeuriger aanstuurt. We laten je graag zien wat je daarmee bereikt.

Meld je vandaag nog aan!

Schrijf je nu nog in via onderstaande link en blok de middag van 16 maart 2023 in je agenda. Let op we hebben een beperkt aantal plekken, dus meld je aan om zeker te zijn van je plek! 

Ik ben aanwezig op Konnect

 

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense