Drie onderwerpen die altijd aan bod komen tijdens een ERP adviesgesprek

Als u zich oriënteert op een ERP-systeem, is het wijs om daarover in gesprek te gaan. Ook als u nog twijfelt of een ERP-systeem überhaupt de goede stap is. We geven u graag een heads-up wat te verwachten én antwoord op de vraag waarom u altijd profiteert van zo’n gesprek.

Het voordeel van een adviesgesprek, is dat u informatie ontvangt die volledig is toegespitst op uw bedrijf. Online moet u zelf ontdekken wat wel of niet op uw onderneming van toepassing is; een gesprek is negen van de tien keer het meest efficiënt. Wat de uitkomst ook is: u profiteert dus sowieso.

“Een gesprek is negen van de tien keer het meest efficiënt.”

Plan uw adviesgesprek   Demo aanvragen

Vaste prik bij ERP advies

Drie onderwerpen die altijd aan bod komen, zijn: uw bedrijfsstructuur, de huidige status qua systemen en workflow en de lange termijn. Op deze manier kunnen we u advies geven dat niet alleen bij uw branche past, maar ook bij uw specifieke werkwijze en bij uw toekomstvisie.

De volgende vragen kunt u van onze consultant verwachten:

  • Hoe ziet de structuur van uw organisatie eruit: welke afdelingen zijn er en hoeveel mensen werken er? Hoeveel lagen telt uw organisatie en wat zijn in het kort de verantwoordelijkheden/taken?
  • Welke systemen gebruikt u al? Moeten deze systemen vervangen worden of wilt u graag een koppeling hiermee?
  • Wat gebeurt er nu handmatig en hoe is de workflow geregeld?
  • Welke medewerkers zullen betrokken zijn bij het traject en wat is hun aandeel?
  • Hoe ziet u de groei van uw organisatie op de lange termijn?

Vragen en antwoorden rondom ERP

Uiteraard zijn wij niet de enigen met vragen: u wilt ook het nodige van óns weten. We geven u graag antwoord op uw vragen over onze ERP-systemen en de oplossingen die wij kunnen bieden. Een ERP adviesgesprek geeft u de mogelijkheid om een goede impressie te krijgen van Logres en de service die we u kunnen bieden.

Nieuwsgierig geworden?

Plan uw adviesgesprek   Demo aanvragen

Vindt u dat we een onderwerp toe zouden moeten voegen aan de huidige 3 vaste onderwerpen (bedrijfsstructuur, huidige status en lange termijn)? Laat het ons weten via info@logres.nl

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense