Drie onderwerpen die altijd aan bod komen tijdens een ERP adviesgesprek

Als u zich oriënteert op een ERP-systeem, is het wijs om daarover in gesprek te gaan. Ook als u nog twijfelt of een ERP-systeem überhaupt de goede stap is. We geven u graag een heads-up wat te verwachten én antwoord op de vraag waarom u altijd profiteert van zo’n gesprek.

Het voordeel van een adviesgesprek, is dat u informatie ontvangt die volledig is toegespitst op uw bedrijf. Online moet u zelf ontdekken wat wel of niet op uw onderneming van toepassing is; een gesprek is negen van de tien keer het meest efficiënt. Wat de uitkomst ook is: u profiteert dus sowieso.

“Een gesprek is negen van de tien keer het meest efficiënt.”

Gratis Adviesgesprek

Vaste prik bij ERP advies

Drie onderwerpen die altijd aan bod komen, zijn: uw bedrijfsstructuur, de huidige status qua systemen en workflow en de lange termijn. Op deze manier kunnen we u advies geven dat niet alleen bij uw branche past, maar ook bij uw specifieke werkwijze en bij uw toekomstvisie.

De volgende vragen kunt u van onze consultant verwachten:

  • Hoe ziet de structuur van uw organisatie eruit: welke afdelingen zijn er en hoeveel mensen werken er? Hoeveel lagen telt uw organisatie en wat zijn in het kort de verantwoordelijkheden/taken?
  • Welke systemen gebruikt u al? Moeten deze systemen vervangen worden of wilt u graag een koppeling hiermee?
  • Wat gebeurt er nu handmatig en hoe is de workflow geregeld?
  • Welke medewerkers zullen betrokken zijn bij het traject en wat is hun aandeel?
  • Hoe ziet u de groei van uw organisatie op de lange termijn?

Vragen en antwoorden rondom ERP

Uiteraard zijn wij niet de enigen met vragen: u wilt ook het nodige van óns weten. We geven u graag antwoord op uw vragen over onze ERP-systemen en de oplossingen die wij kunnen bieden. Een ERP adviesgesprek geeft u de mogelijkheid om een goede impressie te krijgen van Logres en de service die we u kunnen bieden.

Nieuwsgierig geworden?

Plan uw Gesprek

Vindt u dat we een onderwerp toe zouden moeten voegen aan de huidige 3 vaste onderwerpen (bedrijfsstructuur, huidige status en lange termijn)? Laat het ons weten via info@logres.nl