erp software

Unit4 Wholesale wordt KCS Wholesale

Bent u gebruiker van Unit4 Wholesale? Dan is het belangrijk u te informeren over de naamswijziging van dit pakket per augustus 2020. Unit4 Wholesale gaat per eind augustus KCS Wholesale heten en krijgt een nieuwe vormgeving.

Oorzaak van de naamswijziging is dat Unit4 Wholesale overgenomen is door Kerridge Commercial Systems (KCS) en als erp-pakket voor groothandels dus niet langer deel uitmaakt van het Unit4-concern. Kerridge Commercial Systems is herkenbaar aan de roze huisstijl.

Voor u als klant betekent de overname voorlopig niet meer dan dat uw ERP-pakket vanaf de eerstvolgende update een vernieuwde vormgeving zal hebben.

Op de lange termijn is de overname voor u als klant ook goed nieuws: KCS is een sterk wereldwijd merk met meer dan 30.000 klanten in Europa, Noord-Amerika, Afrika en Australië. Het bedrijf heeft meer dan 1000 werknemers, waaronder teams op twee locaties in Nederland.

De nieuwe eigenaar van uw ERP-pakket belooft u in een welkomstbrief het volgende:

  • KCS zal de producten van Unit4 Wholesale BV blijven onderhouden, verbeteren en ondersteunen.
  • Doordat het pakket onderdeel uit gaat maken van een stabiel, internationaal succesvol bedrijf, krijgt Unit4 Wholesale de steun en en middelen die nodig zijn om producten en diensten met nog meer vertrouwen op de markt te brengen.
  • De verkoop, support en implementatie van het pakket blijft voor u gewoon bij de vertrouwde ervaren consultants van Logres Business Solutions, als geautoriseerde partner van Kerridge Commercial Systems.

Sommige van onze klanten maken gebruik van het pakket Unit4 Multivers. Dit pakket staat los van Unit4 Wholesale (voorheen Unit4 Multivers Wholesale) en blijft gewoon in handen van Unit4. Maakt u gebruik van Unit4 Multivers, dan verandert er voor u dus helemaal niets.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense