QlikWorld Tour 2022

Op 29 september 2022 organiseert de Data & Analytics-partner van Logres, Active Professionals, de QlikWorld Tour 2022. Tijdens dit event laten we zien hoe, met behulp van de data integratie en analytics oplossingen van Qlik, het mogelijk is om op basis van real-time data en inzichten beslissingen te nemen.

Het programma

 • 09:00 – 09:30 Ontvangst

 • 09:30 – 10:15 Introductie door Active Professionals
  • Tijdens deze introductie wordt toegelicht wie Active Professionals is en wat zij doen en worden de belangrijkste trends en ontwikkelingen op gebied van Data & Analytics behandeld. Aanvullend slaan we een brug tussen Business Intelligence en Data Science. Zo laten we u zien hoe u met voorspellende waarde naar de toekomst kunt kijken.
 • 10:15 – 11:00 Qlik Vision Keynote & Product presentatie

 • 11:00 – 11:15 Koffiebreak

 • 11:15 – 12:00 Klantcase – Independer: ‘De grote verhuizing”
  • Eind 2020 heeft Independer besloten om de grote sprong te wagen door te gaan migreren van traditionele BI-tooling naar de nieuwe generatie BI-tooling. Yvonne Bos, Teamlead Business Intelligence bij Independer, neemt u mee in het waarom van deze verhuizing, de keuzes die zijn gemaakt, hoe de verhuizing daadwerkelijk is verlopen en hoe de toekomst gaat zijn voor Independer.
 • 12:00 – 14:00 Lunch & Rotterdamse activiteit

 • 14:00 – 16:00 Workshops [keuze uit basic of advanced]
  • Workshop 1: Kom gedurende deze workshop meer te weten over de mogelijkheden van Qlik Sense SaaS. De trainer laat aan de hand van een praktijkcase zien wat Qlik bedoeld met ‘Active Intelligence’ en hoe een gebruiker middels verschillende manieren op de hoogte blijft van inzichten die moeten resulteren om beslissingen altijd onderbouwd met data te nemen. Uiteraard gaat u gedurende workshop zelf aan de knoppen zitten.
  • Workshop 2: Bent u al wat meer ervaren in het gebruik van Qlik Sense? Wilt u het liefst zelf aan de knoppen zitten en dashboards maken? Dan is dit de kans om de advanced designer mogelijkheden van Qlik Sense SaaS te ontdekken. Aan de hand van een praktijkcase wordt u meegenomen in de nieuwste functionaliteiten en het ontwikkelen van een dashboard middels de nieuwe designer lay-out van Qlik Sense SaaS (Qlik Sense SaaS Simplified Authoring Experience). Daarnaast nemen we u mee in de mogelijkheden van het gebruik van CSS binnen Qlik Sense).

Nog niet aangemeld en zeker willen zijn van een plek? Meldt u dan aan door te klikken op de button hieronder.

Aanmelden

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense