qlik-sense

Welke businessinzichten hebt u nog niet?

Wanneer u manager of leidinggevende bent in een grote of middelgrote organisatie hebt u de beschikking tot enorm veel cijfers en informatie. De vraag is alleen: wat doet u met deze informatie? En: kunt u hier werkelijk wat van leren?

Het probleem met cijfers en informatie is vaak dat het droge stof is. Bovendien zit de informatie die u nodig hebt om goede beslissingen te nemen in diverse systemen of softwareprogramma’s verborgen. Het ontsluiten en vergelijken van de beschikbare data is een tijdrovende bezigheid.

Zou het niet handig zijn als u de informatie die u nodig hebt uit diverse bronnen in één overzichtelijk actueel rapport te zien krijgt?

Met Qlik Sense kunt u informatie uit alle diverse databases eenvoudig samenbrengen in visueel aantrekkelijke dashboards. Wanneer u een dashboard of rapportage eenmaal hebt samengesteld, is een nieuwe rapportage samenstellen slechts een druk op de knop. Tijdwinst dus!

Nieuwe inzichten

Het koppelen en vergelijken van informatie uit diverse programma’s databases of overzichten biedt verassende nieuwe inzichten. Inzichten die zeer waardevol kunnen zijn voor uw organisatie.

Sterker nog: dankzij Qlik Sense ontdekt u ineens dat er meer mogelijk is met de data die u tot uw beschikking hebt, dan u tot nu toe voor mogelijk had gehouden. Klanten van Logres ontdekten bijvoorbeeld:

  • Welke filialen het beste presteren en hoe dat komt;
  • Hoe diverse filialen met betalingscondities omgaan en hoe ze in hun voorraad zitten;
  • Hoe het gesteld is met de landelijke dekking van het bedrijf en waar nog handel ligt;
  • Welke salesmensen het best presteren en wat de ROI is van hun inspanningen;
  • Welke openstaande offertes er nog liggen en wat de status daarvan is.

Dankzij Qlik Sense ontdekt u ineens dat er meer mogelijk is met de data die u tot uw beschikking hebt, dan u tot nu toe voor mogelijk had gehouden.

Maatwerk

De klanten van Logres Business Solutions komen vaak bij Qlik Sense terecht omdat ze maatwerk nodig hebben: een rapportage of overzicht die specifiek voor hen opgesteld moet worden.

Het voordeel van Qlik Sense is dat u of een van uw medewerkers deze rapportage zelf zeer eenvoudig kan samenstellen, nadat de benodigde databases aan Qlik Sense gekoppeld zijn.

Wat wilde u altijd al weten?

Aan welke businessinzichten hebt u behoefte? Laat uw vraag hieronder achter en onze consultants vertellen u of u dit inzicht met Qlik Sense verkrijgen kunt.

  • Vul hier de eerste twee letters in van onze bedrijfsnaam.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense