Webinar 25 november: Meer grip met Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering i.c.m. Multivers

Verwerkt u facturen nog handmatig en heeft u archiefkasten vol opgeslagen documenten? Ervaar de oplossingen van Elvy en creëer meer inzicht, controle en efficiëntie op uw financiële processen!

Elvy Factuurverwerking is de oplossing voor het efficiënt verwerken van uw factuurstromen. Of uw facturen nu op papier, als PDF of als e-factuur (UBL/XML) binnenkomen, Elvy zorgt ervoor dat uw factuurverwerking op orde is.

Zorg voor een volledig digitaal en doorzoekbaar documentarchief van alle documenttypes die u verwerkt. Van pakbonnen tot CMR documenten en van offertes tot orders, met Elvy Documentarchivering is dit mogelijk! Meld u nu aan voor het webinar ‘Meer grip met Elvy Factuurverwerking en Documentarchivering’!

Enkele voordelen van Elvy:

 • Real-time koppeling en volledige integratie met SAP Business One;
 • Volledig documenten- en facturenarchief in ElvyWeb;
 • Verwerken van zowel kosten- als goederenfacturen;
 • Uitgebreide mogelijkheden voor fiattering;
 • Onbeperkt aantal documenten en administraties.

Tijdens dit webinar laten wij u zien hoe Elvy uw factuurverwerkingsproces kan digitaliseren en automatiseren in combinatie met SAP Business One en u met Elvy Documentarchivering eenvoudig allerlei type documenten kunt archiveren. Het gehele proces zullen wij tijdens het webinar met u doorlopen.

  • U krijgt o.a. antwoord op de volgende vragen:
  • Wat zijn de voordelen van digitalisering en hoe werkt het?
  • Welke oplossingen biedt Elvy hiervoor?
  • Wat zijn de voordelen van het werken met Elvy?
  • Hoe werkt Elvy in relatie tot SAP Business One?
  • Wat zijn de prijzen voor het gebruik van Elvy?

  Aan het einde van het webinar heeft u een duidelijk beeld over hoe u Elvy kunt inzetten voor het efficiënter verwerken van uw inkomende facturen- en documentenstroom.

Wanneer: maandag 25 november
Tijdstip: 14:00 uur
Duur: Circa 1 uur

Aanmelden

Heeft u vragen over het webinar of de onderwerpen, neem dan contact met ons op.

Kies een ERP partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt

Onze ERP-software

Groeit uw bedrijf? SAP Business One groeit met u mee. Het is een van de meest gebruikte ERP-systemen in de wereld en dat is niet voor niets: SAP Business One is flexibel en breed toepasbaar.
Meer over SAP Business One
KCS Wholesale is het ERP-systeem bij uitstek voor groothandels. U heeft hiermee een strategisch instrument in handen, waarmee u snel kunt inspelen op de veranderende informatiebehoefte.
Meer over KCS Wholesale
Een Business Intelligence-oplossing die u direct inzicht geeft in wat er binnen uw organisatie omgaat. Qlik Sense ontsluit uw databases met o.a. handige dashboards, analyses, rapportages. Helder, duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Lees meer over Qlik Sense